Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu'nu protesto edenlere seslendi!

Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu'nu protesto edenlere seslendi! Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak Ekrem İmamoğlu'nu protesto edenlere seslendi: Bu tür davranışları doğru bulmuyorum.

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2019 16:13

Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu'nu protesto edenlere seslendi!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak Ekrem İmamoğlu'nu protesto edenlere seslendi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, son dönemde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na yönelik protesto haberleriyle karşılaştığını belirterek, bu tür davranışları doğru bulmadığını bildirdi.

Binali Yıldırım, twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde CHP adayına yönelik protesto haberlerine rastlıyorum. Bu tür davranışları doğru bulmuyorum. İstanbullu hemşehrilerimin, adayların kendilerini en iyi şekilde ifade etmesine fırsat tanıyacağına inanıyorum. İstanbul demek hoşgörü demek, İstanbul demek barış demek."




Son günlerde CHP adayına yönelik protesto haberlerine rastlıyorum.



Bu tür davranışları doğru bulmuyorum. İstanbullu hemşehrilerimin, adayların kendilerini en iyi şekilde ifade etmesine fırsat tanıyacağına inanıyorum.



İstanbul demek hoşgörü demek, İstanbul demek barış demek.


— Binali Yıldırım (@BY) 26 Mayıs 2019




Yorumlar