Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Başbakan Yıldırım, Londra ziyaretini şehir turuyla tamamladı

Başbakan Yıldırım, üç günlük İngiltere temaslarının son gününde, başkent Londra'nın simgeleri çift katlı otobüsler ve kırmızı telefon kulübeleri arasında yaklaşık 20 dakikalık yürüyüş yaptı.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2017 13:16

Başbakan Binali Yıldırım, üç günlük İngiltere ziyaretinin son gününde, başkent Londra'nın ünlü Piccadilly Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

Yıldırım, dün akşam yabancı yatırımcılarla bir araya geldiği toplantı ile Londra'daki temaslarını tamamladı. Toplantının ardından ünlü Piccadilly Caddesi'nde yürüyüş yapan Yıldırım'a, Türk vatandaşları yoğun ilgi gösterdi.

Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler, Londra'nın simgeleri çift katlı otobüsler ve kırmızı telefon kulübeleri arasında yaklaşık 20 dakikalık yürüş sonrası Simit Sarayı'na geldi.

Burada İngiltere'de yaşayan Türk vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım'a, çay ve simit ikram edildi. Yıldırım, kendisine ikram edilen simidi Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile paylaştı.

Yıldırım'a, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti.


Yorumlar