Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Başbakan Yıldırım: Arkamızda 81 milyonun desteği var

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesince Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde düzenlenen 5. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı'nda konuştu.

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2018 22:42

Başbakan Yıldırım, "Biz dün olduğu gibi, bugün de bir çok zorluğa göğüs gererek bu günlere geldik. Milletçe 15 yılda büyük badireler atlattık ama yılmadık, yorulmadık. Biliyoruz ki arkamızda 81 milyonun desteği, duası var" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, 5. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, iftara katılanları, "Erzurumlular sevgili Dadaşlar, Erzurum'un yiğit evlatları" diyerek selamladı. Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bir iftar sofrasında da beraberiz. AK Parti vefa demektir, kardeşlik demektir, birlik, beraberlik demektir, birlikte Türkiye olmak demektir. İşte burada olduğu gibi, bugün Erzurum'da, milletin adamını, Cumhurbaşkanımızı bağrınıza bastınız, onu büyük coşkuyla karşıladınız, Allah sizden razı olsun. Cumhurbaşkanımız, 24 Haziran seçimleri için kampanyasını, boşuna Dadaşların diyarından Erzurum'dan başlatmadı, çünkü Erzurum, istiklal mücadelemizin başladığı şehirdir. Erzurum deyip geçme, Erzurum'da üst üste şampiyon olan ve Süper Lig'e çıkan bir Erzurumspor var. Erzurumspor'u tebrik ediyoruz, Süper Lig'de başarılar diliyorum."


Yorumlar