Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Ak Parti tebdil-İ Kıyafet Adımı Atacak

Mart 2019’ tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için yoğun mesai yapan AK Parti kurmayları, haftalık toplantılarla adayları belirlemeye çalışıyor, 81 ilin fotoğrafını da çekmeye başladı.

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2018 11:20

AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu 12 başkan yardımcısı, hafta başında yapmış olduğu toplantılardan sonra tekrar bölgelerine gidip çalışmalara devam etti. 

Vatandaşlara belediye başkanlarından beklentilerini, görmek istedikleri isimleri soran başkan yardımcıları, bu zamana kadar 40 ilin analizini çıkardı. 

Her hafta vatandaşla görüşen başkan yardımcıları, görevlendirildikleri bölgelerde tanınmamak için tebdili kıyafetlerle dolaşıyorlar. AK Parti kurmayları tebdili kıyafetle ilgili, “Başkan yardımcılarımız bulunduğu illerde tanınıyorlar. 

Bunun için halkın tanımayacağı illere ve ilçelere görevlendirildiler. Vatandaşlar şüphelenmesin diye başkan yardımcılarımız takım elbiseyle ve kravatla gezmiyorlar. Daha günlük ve spor kıyafetlerle halkın arasına karışıyorlar. 

AK Parti yönetimi önümüzdeki ay teşkilatı eğitime alacak. Eğitimlerde her bölgenin yapısal özellikleri ve ihtiyaç duyulan hizmetleri konusunda bilgi verilecek.


Yorumlar