Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Ak Parti 16. yılını kutluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da konuşuyor CANLI İZLE

AK Parti'nin 16'ncı kuruluş yıl dönümü kutlaması, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımı ile Sincan Harikalar Diyarı'nda gerçekleştiriliyor.

Abone ol
Abone ol 14 Ağustos 2017 21:35

Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal,  "Sayın Cumhurbaşkanım, her birimiz sizin yol arkadaşınız olmaktan büyük bir onur  duyuyoruz. 16'ncı yılımızda tekrar genel başkanlık görevini almanız ile birlikte yeniden büyük bir heyecan, motivasyon kazanmış durumdayız" diye konuştu. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gönderdiği kutlama telgrafı da programda okundu. 

AK Parti'nin kuruluşunun 16. yılı için yapılan kutlama etkinlikleri başladı. Sincan'daki Harikalar Diyarı'nda düzenlenen etkinliğe yaklaşık 6 bin davetli katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

-AK Parti'nin 16. yılını kutluyoruz ama Ak Parti'nin davası binlerce yıllık geçmişe dayanıyor.

- Türkiye'yi 15 yılda 3 kat büyütmüş olmamız davamıza layıkıyla hizmet ettiğimizin kanıtıdır.

- Üreten, ihraç eden, istihdam ortaya çıkartan, teknolojiye önem veren bir ülke olarak küresel rekabette daha iddialı hale geliyoruz.

- Ak Parti'nin hikayesi bir milletin aşk hikayesidir. Ak Parti tüm vatandaşlarımızın kalbine dokunmuş bir partidir.

- 11 milyon üyemize Sincan'dan, Ankara'dan sesleniyorum; 2019'un Mart'ında 2019'un Kasım'ında bunu iki ile çarpmaya hazır mıyız? Bunu iki ile çarptığımız zaman bilesiniz ki devran farklı dönecektir. İnşallah Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Kasım 2019'da farklı dönecektir ve Mart 2019'da farklı gelişecektir.






Yorumlar