Anasayfa /  Politika

AK Parti Istanbul Teskilati'ndan Müjdat Gezen'e flaş telefon görüşmesi

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, Muhalif duruşuyla bilinen ve cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla yargılanarak beraat eden sanatçı Müjdat Gezen'i aradı. İşte telefon görüşmesinin detayları...

Abone ol
Abone ol 11 Temmuz 2022 00:18

AK Parti İstanbul İl Teskilatı, Muhalif duruşuyla bilinen ve cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla yargılanarak beraat eden sanatçı Müjdat Gezen'i aradı. İşte telefon görüşmesinin detayları...

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, vatandaşları arayarak 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'ye herhangi bir mesajlarının olup olmadığını soruyor.

AK Parti, bu çerçevede aralarında muhalif duruşuyla bilinen tiyatrocu Müjdat Gezen’in de bulunduğu çok sayıda kişiyi aradı. Gezen’in telefonu sekreteri tarafından açılırken, yine teşkilatın birçok muhalif ismi arayarak iletişim kurduğu öğrenildi.

Sanatçı Müjdat Gezen; Metin Akpınar ile, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada "Cumhurbaşkanına hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla yargılanmıştı. İki sanatçı davadan beraat ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel karara itiraz etmişti.

 

Yorumlar