Anasayfa /  Foto Galeri

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy yorgan modasına uydu.

Ajda Pekkan, Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde, Bülent Ersoy ise Nişantaşı’ndaki yılbaşı alışverişinde ‘yorgan modası’na uydu.

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy yorgan modasına uydu. - Sayfa 1

'Bülent Ersoy dünya modasını takip eder'


Süperstar, kabarık bir elbisenin ardından mayoya dönüşen kostümüyle adeta şov yaptı.


Bülent Ersoy ise “Bu montu Rihanna da giyiyor. Bülent Ersoy dünya modasını takip eder” dedi.

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy yorgan modasına uydu. - Sayfa 2

3 saat şarkı söyledi


Yılbaşını ailesi ve sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile geçirmek için 750 bin TL’lik sahne teklifini geri çeviren Ajda Pekkan 2019’un son konserini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi. 3 saat şarkı söyleyen Süperstar, Züleyha Kuru imzalı 2 kostüm giydi.


İlki turuncu ve mavi renklerinde bir gece kıyafetiydi. Başında da üzerinde A harfi olan bir beysbol şapkası vardı. Ajda Pekkan eteğinin sağ parçasını çıkarınca dizüstü mavi çizmeleri, mayosu ve eteğin diğer yarısıyla kaldı. Bu sırada büyük alkış aldı.

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy yorgan modasına uydu. - Sayfa 3

150 bin liralık şıklık


Diğer tasarım ise üzeri pullarla süslü ve püsküllerden oluşan pembe bir pantolon takımdı. Ajda Pekkan’ın kıyafet, ayakkabı, aksesuvar, makyaj ve saç için yaklaşık 150 bin TL harcadığı ortaya çıktı. Süperstar “Seyircime helal olsun” dedi

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy yorgan modasına uydu. - Sayfa 4

55 yıl sonra tekrar seslendirdi


Konserde İngiltere, Almanya ve Fransa’dan gelen Ajda fanları da vardı. Ajda Pekkan 1964’te başrolü Ayhan Işık, Öztürk Serengil ve Sadri Alışık ile paylaştığı ‘Milyonzade’ filminde söylediği şarkıyı 55 yıl sonra tekrar seslendirdi.


Süperstar “2020’de hepimiz hayallerimize kavuşalım. Benim mottom sevgidir, iyi insan olmaktır. Çünkü hayat bu kadar” dedi.