Anasayfa /  Medya

Aile dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Aile dizisi oyuncu kadrosu!

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un bulunduğu, Show TV ekranlarında yayınlanan ve fragmanlarıyla oldukça ses getiren Aile dizisi konusu merak konusu oldu. İşte Aile dizisi tüm merak edilenler...

Abone ol
Abone ol 08 Mart 2023 15:00

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un bulunduğu, Show TV ekranlarında yayınlanan ve fragmanlarıyla oldukça ses getiren Aile dizisi konusu merak konusu oldu. İşte Aile dizisi tüm merak edilenler...

AİLE DİZİSİ YÖNETMENİ VE SENARİSTİ KİM?

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Show TV’de yayınlanan ‘Aile’ dizisi Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getirdi.

AİLE DİZİSİ KONUSU 

Aile dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına gelen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide ikiliye Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile sevilen oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı kısımları ele alıyor.

 Çekimleri hızla devam eden diziden ilk kareler geçtiğimiz ay paylaşılmıştı paylaşıldı.

Dikkat çekici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile şimdiden heyecanla beklenen ‘Aile’ dün akşam Show TV’de yayınlandı.

AİLE'NİN İLK BÖLÜMÜNDE YAŞANACAKLAR
Soykanlara ‘aile’ olduklarını hatırlatan tek yerdir sofra. O gün yine tüm ailenin toplanacağı bir sofra kurulurken, Aslan, amcasıyla ilgili ‘karanlık’ işlerinden birini daha çözmek için İzmir uçağındadır.

Psikolog Devin ve Aslan’ın yolları işte bu yolculukta kesişir. Devin de kız kardeşinin başını soktuğuyeni bir belayı halletmek üzere İzmir’e gitmektedir. Farklı dünyaların insanları oldukları çok açıktır. Ancak ortak ‘yara’larını keşfetmeleri uzun sürmez; Aileleri. Aslan daha ilk geceden, Soykan Anayasasının çok önemli bir kuralını Devin için çiğner. Bu durum Aslan’a saplantılı bir bağlılık hisseden annesi Hülya’nın yaklaşan büyük tehlikeyi fark etmesi için yeterlidir; Devin.
Daha önce de pek çok kere oğlunun aileden uzaklaşmasını önlemek için her şeyi yapabileceğini gösteren Hülya’nın işi, bu sefer eskisi kadar kolay olmayacaktır.

Ancak işi kolay olmayan sadece Hülya değildir. İzmir uçağındaki karşılaşma, aileden yaralı kahramanlarımızın kendi ailelerini kurmak için çıkacakları zorlu yolun sadece başlangıcı olacaktır…

Yorumlar