Anasayfa /  Foto Galeri

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin’i paylaştı! Yüzlerce beğeni aldı...

Yeşilçam'a damga vuran oyuncu Ahu Tuğba Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin'i n fotoğrafını paylaştı. Polis olan Anjelik Calvin, annesine benzerliğiyle beğeni topladı.

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin’i paylaştı! Yüzlerce beğeni aldı... - Sayfa 1

Ahu Tuğba, Amerika'da yaşayan kızı Anjelik Calvin'i paylaştı. Polis olan Anjelik Calvin Ahu Tuğba'ya benzerliğiyle beğenileri topladı.

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin’i paylaştı! Yüzlerce beğeni aldı... - Sayfa 2

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Ahu Tuğba, sosyal medya hesabı Instagram'ı koronavirüs salgını sürecinde daha aktif kullanmaya başladı ve paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Tuğba son olarak da kızı Anjelik Calvin'i paylaştı.

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin’i paylaştı! Yüzlerce beğeni aldı... - Sayfa 3

Anjelik Calvin, ABD'de geçtiğimiz yıl Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitirmişti. 27 yaşındaki Anjelik, kendi mesleği yerine tehlikeli bir görevde yer almayı tercih etti. 

Ahu Tuğba kızı Anjelik Calvin’i paylaştı! Yüzlerce beğeni aldı... - Sayfa 4

Bir şirkette genel müdür olmak yerine kariyerinde farklı bir yol çizdi. Florida’daki polis akademisinde eğitim alan Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamladı ve silah, yakın dövüş ve ilkyardım gibi eğitimler alarak polis akademisinden mezun oldu.