Anasayfa /  Politika

Ahmet Hakan'a anlattı... Mehmet Özhaseki'nin başındaki 2 bela!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdikleri kahve sohbetini yazdı...

Abone ol
Abone ol 28 Şubat 2019 10:30

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdikleri kahve sohbetini yazdı...

Mehmet Özhaseki'nin temel özelliklerini ve Ankara için projelerini anlattığını belirten Ahmet Hakan, "Özhaseki'nin başındaki 2 belayı" da yazdı.

İşte Hakan'ın yazısının ilgili bölümü:

"...BELA BİR: “Özhaseki anketlerde geride” diye bir cümle var, her köşe başında fısıldanan... İşte bu fısıltı, Özhaseki’nin en büyük belası. Sordum kendisine... Verdiği cevap şöyle oluyor: “Biliyorum bu cümleyi... O anketlerin çoğunda manipülasyon var. Ben hem tarafsız anketlere, hem de vatandaşa baktığımda umutlanıyorum.”

BELA İKİ: “Ankaralı değil” cümlesi... Bu da başının ikinci belası... Özhaseki, bu konuda da şunları söylüyor: “Bunu ilk Kemal Kılıçdaroğlu söyledi... Bana böyle diyen Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki iki belediye başkanından biri Tuncelili, diğeri Afyonlu.. 5.5 milyon nüfus var Ankara’da. Bunun 4 milyonu Orta Anadolu’dan gelmiş.”

ANKARA’YI İYİ BİLEN ÜÇ KİŞİDEN BİRİYİM

Özhaseki diyor ki:

“Ankara’nın imarla ilgili ana planlamasını 6 ay kadar emek vererek yaptım. Pafta pafta çalıştım. Her tarafını ezbere biliyorum. Üç çocuğum Ankara’da okudu. Ankara’da hep bir evimiz oldu. Gençlik dönemimde beş yıl geçirdim Ankara’da. Üç dönemdir Ankara milletvekiliyim. Buna rağmen bana Ankaralı değil falan diyorlar. Neyse ki iş bilmez diyemiyorlar, tembel diyemiyorlar.”..."


Yorumlar