Anasayfa /  Spor

Ahmet Ağaoğlu'ndan erteleme açıklaması !

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2020 19:19

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig’in 26. haftasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından önemli açıklamalar yaptı.

Maçta bir pozisyonda net penaltılarının verilmediğini söyleyen Ağaoğlu, corona virüsü nedeniyle liglerin ertelenip ertelenmemesi hakkında da konuştu.

Basın mensuplarının karşısına maske ile çıkan Ağaoğlu, “Bana sorarsanız, biz şu anda lideriz, lig tescil edilsin, Trabzon şampiyon edilsin. Buna kargalar bile güler” dedi.

İşte Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamalarından satır başları;

“Verilmeyen goller, verilmeyen penaltılar, bunlar futbolun içinde var. Hepsini üst üste koyduğumuz zaman, ligin sonucuna ciddi tesir eden pozisyonlar bunlar. Açık ve net penaltı verilmedi, VAR’a bile gidilmedi. Ne oluyor yani?”

“YAŞANAN PANİĞİ GÖRÜYORSUNUZ”

“Yıllarca Afrika’da susuzluktan ve açlıktan ölen insanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz, Avrupa ilk defa ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya geldi. Yaşanan paniği görüyorsunuz. Hala Afrika’da susuzluktan ölen 10 binlerce, 100 binlerce insan var.”

 

 

“HERKESİN YORULDUĞU YERDE BİR HAN YAPILMAZ”

“Erteleme isteyenler kimler, kimin sesi çok çıkıyor, ona bakmak lazım. Bugüne kadar insan sağlığı konusunda hassas değildik de, son 24-48 saat içinde mi hassas olduk? Bütün kararları devlet verir, sıkı çalışmayla alınmış bir karar. Devlet bir karar verdiği zaman, bize düşen o karara saygı duymak ve yardımcı olmaktır. Almanya’da, İtalya’da, Fransa’da böyle oluyor… Herkesin yorulduğu yerde bir han yapılmaz, Anadolu’da böyle bir laf vardır.”

“BOŞANMA DAVALARINA BAKACAK HAKİM BULAMAYIZ”

“Sezonu kurtarmak gibi bir düşünceyle erteleme talebi olabilir. Oyuncuların devam eden kontratları var, FIFA bunun üzerinde çalışıyor. Ne kadar erteleme olacağı önemli. Erteleme yaptık, herkes evine kapansın deniyor. Liglere bu kadar ara verilirse 1 ay sonra boşanma davalarına bakacak hakim de bulamayız. Futbol ülke insanının deşarj olduğu da bir olgu. Buna da dikkat etmek lazım.”

“TRABZONSPOR ŞAMPİYON İLAN EDİLSİN”

“Bize düşen her karara yardımcı olmak. Konuşulacaksa enine boyuna konuşulması lazım. Tatil edilsin, bilmem ne… Niye tatil edilsin? 2-3 gün önce böyle bir şey yokken, şimdi tamamen tatil edilmesi için doğan sebepler ne? Demek ki birileri bir şey bekliyor. Bana sorarsanız, biz şu anda lideriz, lig tescil edilsin, Trabzon şampiyon edilsin. Buna kargalar bile güler”

Yorumlar