Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Ahmet Ağaoğlu: Üçümüz de TFF başkanlığını düşünmüyoruz

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF başkanlığı için aday olmayacağını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2022 18:33

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF başkanlığı için aday olmayacağını açıkladı.

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Ben, Ahmet Nur Çebi ve Göksel Gümüşdağ olarak, üçümüz de TFF Başkanlığı görevini düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.

"Kulüpler Birliği olarak yoğun bir gündem olarak toplandık. Komisyonda kabul edilen spor yasası birinci maddemizdi. UEFA'ya üye 56 üye içerisinde buna benzer bir yasa ile futbolun yönetildiği bir başka ülke yok. Yasa çıkmadan çalışmaları yapmak üzere dört büyük kulüp başkanı ve Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç ve Süleyman Hurma ile önümüzdeki hafta yoğun çalışmalar yapacağız."

"Kulüpler sıkıntı yaşar"

"Yabancı konusu uzun zamandır gündemde. Sıklıkla federasyon ile paylaşıyoruz. Nihat Özdemir'e de çekincelerimizi dile getirmiştik. Tamamen kaldırılması değil, bir sene daha 8+3'ün devam etmesi, bazı kulüplerin elinde uzun mukaveleleri olan oyuncular var. Kulüpler sıkıntı yaşar. Sözleşmesi bitmeyen oyuncunun mukavelesini feshederseniz, alacağı tüm ücretleri ödemek zorunda kalırsınız."

"Naklen yayın için çalışan isimler istifa etti"

"Naklen yayın için çalışan isimler istifa etti. Servet Yardımcı naklen yayın ihalesiyle ilgili süreci yönetiyor. Görüşlerimizi Servet Yardımcı'ya ileteceğim. 1,5 ay içerisinde bu işi bitirmek istiyor."

Etiketler Ahmet Ağaoğlu
Yorumlar