Anasayfa /  Medya /  Dizi

Ah Nerede 5.Bölüm Ful izle | Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı izle

Ah Nerede 5.Bölüm STAR TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Ah Nerede 5.Bölüm Ful izle. Ah Nerede 6.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ah Nerede dizisinin yeni bölümü 12 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 06 Ağustos 2022 02:33

Ah Nerede 5.Bölüm Ful izle | Ah Nerede 6.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Oktay Çubuk ve Nil Keser gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ah Nerede 6.Bölümde de ekrana kitleyecek

AH NEREDE 5.BÖLÜM FUL İZLE

AH NEREDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehra, Cenker'i ilişkilerine inandırmak için can havliyle Ferit'i öper ancak daha sonra Ferit'in yüzüne nasıl bakacağını bilemez. Zehra Ferit'ten kaçmaya başlar. Ferit ise Cenker'in bu olayın peşini bırakmayacağını anlar ve Zehra ile olan ilişkilerini Cenker'in gözüne sokmak ister. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır çünkü Zehra, Ferit'ten utanıp ondan kaçmaya başlar. Zehra ve Ferit için yeni bir hikaye başlamaktadır.

Şerbetlioğlu kardeşlerin ise şirket mesaisi tam gaz sürer. İş hayatı üç delikanlıyı da değiştirmeye başlar. Yenilmezler Kulübü ise, bu defa bir başka "Feritzede" olan Huriye'nin depresyondan çıkması için el ele verirler.

AH NEREDE SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar