Anasayfa /  Foto Galeri

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Ağustos 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Sevgili Koç; Ağustos ayına maddi konularla ilgili ani gelişmelerle başlıyorsunuz. Maddi konularda ani para giriş ve çıkışları gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, hobi, tatil gibi konularda ise yeni kararlar alabilirsiniz ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Ağustos Dolunayı ile; sosyal çevre, otorite konularında belirsiz konular belirli hale gelirken maddi konularda sorunlar yaşamanız muhtemel. Bundan dolayı harcama konularında dikkatli olmalısınız. Ağustos ayını ise; çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili yeni bir döneme girerek kapatıyorsunuz. İletişim sorunlarına dikkat etmelisiniz. Bunların dışında çok önemli bir hususa değinirsek Mars; 20 Ağustos-25 Mart 2023’e kadar ikizler burcunda olacak. Bu durum ise sizin hayatınızda; yakın çevre, kardeşler, eğitim, iletişim, kısa seyahatlerin artacağını, bu konularda hayatınızın hareketleneceğini ama kazaların, iletişim sorunlarının da yaşanacağına işaret etmekte. Bundan dolayı dikkatli olmalısınız. Tartışmalara çok girmemeli, yeni bir sözleşme imzalarken 2 kere düşünmeli öyle karar vermelisiniz. Ayrıca ağzınızdan çıkanlara dikkat etmelisiniz. 2021 Mart-Nisan aylarında ne yaşadınız? Bu dönemde ne yaşadıysanız benzeri durumları olumlu ya da olumsuz olarak bir üst raddede yaşayabilirsiniz.

Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Sevgili Boğa; Ağustos ayına ani gelişmelerle başlıyorsunuz özellikle de aile içinde ya da evinizle ilgili bazı ani sorunlar gündeminize gelebilir. Beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Aile ve evinizi ilgilendiren güzel başlangıçlar da sizi bekliyor olacak. 12 Ağustos Dolunayı ile; kariyer ve iş hayatınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ani bitişler de gerçekleşebilir. 27 Ağustos Yeni Ayı ile; aşk, çocuk, hobi konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz, güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Mars; 20 Ağustos-25 Mart 2023’e kadar ikizler burcunda olacak. Bu dönemde çok çalışabilir, yeni sözleşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz ama çok dikkatli olmalısınız çünkü yeni kararlarda sizi zarara sokacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca para kazanırken, para geldiği gibi aynı şekilde gidebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca; 2021 Mart-Nisan aylarında ne yaşadınız? Bu dönemde ne yaşadıysanız benzeri durumları olumlu ya da olumsuz olarak bir üst raddede yaşayabilirsiniz.