Anasayfa /  Foto Galeri

Afrin operasyonunda terör hedefleri böyle vuruldu

Afrin operasyonunda terör hedefleri böyle vuruldu - Sayfa 1

Afrin operasyonunda terör hedefleri böyle vuruldu! İşte ilk görüntüler

Afrin operasyonunda terör hedefleri böyle vuruldu - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Kütahya'da ''Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek. Madem Münbiç'te bize verilen sözler şu ana kadar yerine getirilmedi, bunun gereğini yapmamıza kimsenin söyleyecek sözü olamaz''ifadelerinden sonra Afrin operasyonunda, yeni gelişmeler var. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'deki terör örgütü YPG hedeflerini en az 15 topçu atışıyla vurdu. Hatay'ın Kırıkhan ve Hassa ilçelerindeki sınır birliklerinden yapılan atışların ardından Afrin kırsalındaki birçok noktadan dumanların yükseldiği görüldü.

Afrin operasyonunda terör hedefleri böyle vuruldu - Sayfa 3

MEVZİLER GÜÇLENDİRİLİYOR: Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri araçlar ve iş makineleri Hatay'a ulaştı. Tırlar üzerinde Hatay'a giriş yapan askeri araçlar ile iş makineleri, Kırıkhan ve Hassa ilçesindeki birliklere sevk edildi. Araçların, sınır birliklerine takviye amaçlı gönderildiği öğrenildi.

Afrin operasyonunda terör hedefleri böyle vuruldu - Sayfa 4

Afrin sınırındaki askeri karakolların çevresindeki mevziler de güçlendirilmeye devam ediliyor. Ağırlığı 8 ton civarında olan, yaklaşık 2 metre yükseklik ve genişlikteki dev bloklar, araçlarla sınır birliklerine taşındı. Blokların, sınır karakolları çevresine yerleştirileceği öğrenildi.