Anasayfa /  Magazin

Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı!

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima son halini görenler gözlerine inanamadı. Bir dönem dünyanın en güzel kadını olarak gösterilen isim bir süredir gündemden uzak kalmayı tercih etmişti. Aylar sonra ortaya çıkan ünlü modelin kilo almış ve yaşlanmış hali sosyal medyayı adeta birbirine kattı.

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2022 20:09

Lusail Stadyumu'nda oynanan 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya - Sırbistan maçını kale arkasından izleyen Adriana Lima, görüntüsüyle milyonları şaşkına çevirdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan dünyaca ünlü mankenin bu görüntüsüne binlerce kişi yorum yaparken Lima'ya "Ne oldu sana?" sorusu yöneltildi. Adriana Lima, uzunca bir süredir objektiflerden uzak bir yaşam sürüyordu. 

Dünya Kupası heyecanı devam ederken Brezilya G Grubu'nda Sırbistan'ı 2 - 0 mağlup etti.Dünyaca ünlü model, tuttuğu takımın kazanmasının ardından büyük mutluluk yaşarken sosyal medyada stadyumda paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Lima, maçı Lusail Stadyumu'nun kale arkasındaki tribünden Sırp meslektaşlarıyla birlikte seyretti. Ülkesinin kazanmasının da mutluluğuyla Lima, sosyal medyadaki bu paylaşımıyla ile görenleri şoke etti.

Bir dönem Türkiye'de gündemden hiç düşmeyen Adriana Lima, artık çocuklarıyla vakit geçiriyor. Bu nedenle de bir süredir gündemden uzak yaşıyordu.

Ünlü modelin paylaştığı son fotoğrafta aldığı kilolar ve yaşlanmış yüzü dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri "Abla nolmuş sana", "1 saattir Adriana Lima'yı arıyorum" , "Bu kadar shopa gerek var mıydı Adriana'sın sen", "Adana Limadır o. Bir daha bakın" gibi yorumlarla Lima'nın son halini tiye aldı.

Etiketler adriana lima
Yorumlar