Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Adnan Menderes Üniversitesi'nde skandal ! Her sözü kaydedildi...

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Algoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. O.N.A.'nın hastalara ve yakınlarına ettiği hakaretler cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Skandalın ardından başhekimlik tarafından soruşturma başlatıldı.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2020 17:25

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşanan skandal olayın ardından soruşturma başlatıldı. Bir hasta yakını tarafından çekilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Hastane başhekimliği tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yayınlanan görüntülerde hastasına ve hasta yakınına kızan profesörün ağza alınmayacak ifadeler kullandığı görüldü.

İlginç diyalogların yaşandığı olay, dün algoloji biriminde yaşandı. Rahatsızlığı dolayısıyla Muğla’dan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne gelen bir hasta ve yakını ile serviste Algoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. O.N.A. arasında yaşanan diyalogda hasta yakını ve hastaya sinirlenen tıp profesörü ağza alınmayacak ifadeler kullandı. 

Yaşanan tartışma ve profesörün argolu ifadelerini cep telefonuna kaydeden bir başka hasta da bu olayı sosyal medya hesabından yayınlayarak yetkilileri göreve davet etti.

"Soruşturma başlatıldı"

Olayın ardından görüntüleri sosyal medyada yayınlanan görüntüleri ihbar kabul eden Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin başhekimliği soruşturma başlattı. Soruşturmanın selameti açısından şu anda konuyla ilgili açıklama yapamayacaklarını belirten ADÜ Tıp Fakültesi Hasatnesi’nin Başhekimi Serkan Öncü, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 

Yorumlar