Anasayfa /  Güncel

Terör örgütü üyesi, PKK ile ilgili tüm gerçekleri anlattı '' Yöneticiler sıcak çadırlarda gözlerine kestirdikleri kadın teröristler ile...''

Örgütten kaçarak polise sığınan terör örgütü üyesi ,Örgütle ilgili tüm gerçekleri bir bir anlattı. Sözde yöneticilerinin sürdükleri sefaları, kadın teröristlerin başlarına gelenler, yemeklerden çıkan hayvan pislikleri ve daha bir çok şeyi dile getirdi.

Abone ol
Abone ol 29 Aralık 2018 13:01

Örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan R.S. kod adlı terörist ifadesinde, örgüt tarafından kandırılmak suretiyle 15 yaşındayken dağa çıkarak örgüte katıldığını, örgütün gerçek yüzünü fark ettiğinde ise çok geç olduğunu ve ilk fırsatta kaçtığını söyledi. 

Terörist ifadesinde, eğitim almak için gönderildikleri kampta yarım metrelik karda, dondurucu soğukta içtima adı altında saatlerce bekletildiklerini, grupta yer alan kadın teröristlerden bir kısmının el ve ayaklarının soğuktan donduğunu, bazılarının ise dayanamayarak baygınlık geçirdiğini belirtti. 

Grubun sözde yöneticilerinin sıcak çadırda gözüne kestirdiği kadın teröristlerle sefa sürdüğünü, kendilerinin her iki yanı açık bir yıkıntıda titreyerek sabahlamaya çalıştıklarını ifade etti. Hatta, insanlık dışı koşullar nedeniyle örgüte yeni katılan teröristlerden birinin hastalandığını, sırf hastalandığı için sözde grup yöneticisinin hakaret ve aşağılamalarına maruz kaldığını, eğitime devam etmek zorunda bırakıldığını anlattı. 

Kendilerine verilen yemeklerin içerisinden hayvan pislikleri çıktığını, ancak buna karşılık sözde yöneticilerin yemeklerinin özel yapıldığını belirten terörist, örgütün sözde yöneticilerinin kendi rahatının ve sefasının peşinde olduğunu söyledi. 


Yorumlar