Anasayfa /  Foto Galeri

Adana'da mide bulandıran olay! 69 yaşıdaki dede 4 yaşındaki kız torununa cinsel istismarda bulundu!

Adana'dan gelen haber mide bulandırdı. 69 yaşındaki mimar A.A'nın 4 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Ailenin avukatı istismarın psikolog ve çocuk gelişimcilerin raporunda da saptandığını açıkladı.

Adana'da mide bulandıran olay! 69 yaşıdaki dede 4 yaşındaki kız torununa cinsel istismarda bulundu! - Sayfa 1

Adana'da mide bulandıran olay! 69 yaşıdaki dede 4 yaşındaki kız torununa cinsel istismarda bulundu!

Adana'da mide bulandıran olay! 69 yaşıdaki dede 4 yaşındaki kız torununa cinsel istismarda bulundu! - Sayfa 2

ADANA'dan gelen haber mide bulandırdı. 69 yaşındaki mimar A.A'nın 4 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Ailenin avukatı istismarın psikolog ve çocuk gelişimcilerin raporunda da saptandığını açıkladı.

Adana'da mide bulandıran olay! 69 yaşıdaki dede 4 yaşındaki kız torununa cinsel istismarda bulundu! - Sayfa 3

ADANA’da erkek torunu A.K.A.’ya nitelikli cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve bir önceki duruşmada serbest kalan mimar A.A. (69), bugün hakim karşısına çıkacak. A.A.’nın torununa uyguladığı cinsel istismardan dolayı tutuklanıp cezaevine girmesi gerektiğini savunan davanın avukatlardan Ayça Kara Sığırcı, "Çocuğunun uğradığı istismarın gerçek olduğu psikolog ve çocuk gelişimcilerin raporunda da saptandı. Bizim isteğimiz bu kişinin tutuklanması ve hak ettiği cezayı almasıdır” dedi.

Adana'da mide bulandıran olay! 69 yaşıdaki dede 4 yaşındaki kız torununa cinsel istismarda bulundu! - Sayfa 4

Olay, 2019 yılının temmuz ayında mağdur A.K.A.’nın ailesine dedesiyle görüşmek istemediğini söylemesiyle ortaya çıktı. Osmaniye’de uzun yıllardır mimarlık yapan A.A., iddiaya göre, zaman zaman Adana’ya gelerek evli olan oğlu O.A. (35) ve gelini G.A.’nın (35) evi ya da boşandığı eşinin evinde o zaman 4 yaşındaki erkek torunu A.K.A. ile vakit geçirdi.