Anasayfa /  Güncel

Adana'da engelli kadını dalgıçlar kurtardı

Adana'da, sağanak nedeniyle alt katları su basan hastanede mahsur kalan bedensel engelli kadın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Abone ol
Abone ol 19 Haziran 2020 18:20

Öte yandan, şiddetli rüzgar yüzünden çok sayıda ağaç devrildi, ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi, sağanak yağış nedeniyle cadde ve otoyollar su ile doldu, çok sayıda araç mahsur kaldı.

Adana'da öğleden sonra başlayan sağanak nedeniyle birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluştu, bazı araçlar yollarda mahsur kaldı, yaya ve sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Şiddetli rüzgar yüzünden çok sayıda ağaç devrildi, ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi. Belediye ekipleri, sağanaktan etkilenen bölgelerde çalışma başlattı.

 

ENGELLİ KADINI DALGIÇLAR KURTARDI

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki özel hastanede tedavi gören 65 yaşındaki hasta, giriş katları su basınca panikle bodrum kata sığındı.

Sel sularının kapattığı bodrumda mahsur kalan kadın için hastaneye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Suyla dolan kata giren itfaiyenin dalgıç ekibi, uzun uğraşlar sonucunda engelli hastayı kurtardı. Kadın, kontrol için çevredeki bir hastaneye götürüldü.

Yorumlar