Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Adalet Bakanlığına: Lise Önlisans Lisans Mezunu 71 Memur Alımı Yapılacak

Adalet Bakanlığına lise önlisans ve lisans mezunu Adli Tıp Kurumuna 71 Memur Alımı yapılacak başvurular 25 Mart tarihinde başladı.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2019 13:07

Adaylar genel şartları ve 2018 yılı KPSS puan türünden en az 70 alması gerekmekte. Başvuru 25 Mart 2019 tarihinde başlamış olup 5 Nisan 2019 mesai bitiminde sona erecek.

Destek Personeli (hizmetli) 7 kişi İstanbul Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. Şoför 3 kişi Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (ya da Karayolları Trafik Yönetmeliğinde 17/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik ile 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yeni tip D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak)

Sağlık Teknikeri 18 kişi İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Malatya ve Trabzon Adli Tıp Teknikerliği, Otopsi Yardımcılığı, Adli Tıp önlisans programların birinden mezun olmak.

Mühendis 7 kişi İstanbul Makine Mühendisliği/Makina Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

Mekatronik Mühendisliği lisans programından mezun olmak. Otomotiv Mühendisliği lisans programından mezun olmak.Mühendis 2 kişi Ankara Kimya Mühendisliği, Kimya ve Süreç Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya lisans programından mezun olmak.

Diğer teknik hizmetleri (kimyager) 13 kişi İstanbul, Ankara, Malatya, Trabzon ve Diyarbakır Kimya lisans programından mezun olmak.

Biyolog 9 kişi Antalya, Ankara, İstanbul, Trabzon ve Diyarbakır Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans programlarının birinden mezun olmak.

Laborant 8 kişi İzmir, Bursa, Ankara, İstanbul ve Diyarbakır Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.Hemşire 4 kişi için Diyarbakır, Erzurum, Antalya ve Trabzon Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

Genel şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 35 yaşını bitirmemiş olması, Askerlikle ilişiği bulunmaması, Mahkum olmaması, 657 sayılı devlet memuru 48/1 bendinde suçlara bulaşmamış, Görevini devamlı yapmasına engeli bulunmaması, Kamu haklarından mahrum olmamak, Güvenlik ve arşiv araştırmasında olumlu sonucu çıkması gerekmektedir.

Başvuru yer ve şekli, adaylar Adli Tıp Kurumu resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapacak olup sonrasında ise herhangi bir posta veya iletişim kanalları üzerinden belge göndermeyecektir.

2018 KPSS sınavından en az 70 puan almış adaylar başvuruda bulunabileceklerdir.Başvuru 25 Mart 2019 tarihi bugün saat-10:00 da başlamış olup 5 Nisan 2019 Pazar günü saat 17:00 de sona erecek.

Adalet Bakanlığı ATK 71 memur alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar