Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Adalet Bakanlığı ve CTE Ek-1, Ek-2 ve Ek-3 Başvuru Formu ile Sınav Merkezleri Yayımlandı!

Adalet Bakanlığı ve CTE Ek-1, Ek-2 ve Ek-3 Başvuru Formu ile Sınav Merkezleri Yayımlandı! Adalet Bakanlığı ve CTE 01 temmuz 2019 tarihi itibari ile başvuru formlarını ve Sınav Merkezleri formalarını yayımladılar ve adaylar bu belgeler ile başvuru yapacak. Tüm ayrıntılar ve belgeler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2019 13:53

Adalet Bakanlığı ve CTE Ek-1, Ek-2 ve Ek-3 Başvuru Formu ile Sınav Merkezleri Yayımlandı!

Adalet Bakanlığı ve CTE 01 temmuz 2019 tarihi itibari ile başvuru formlarını ve Sınav Merkezleri formalarını yayımladılar ve adaylar bu belgeler ile başvuru yapacak. Tüm ayrıntılar ve belgeler haberimizde.

Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından kamuya binlerce kişilik kadro ile memur personel alım ilanı duyurulmuştu. 01 temmuz 2019  itibari ile başlayan ilanlar için başvuruda bulunacak adaylar bazı soruları araştırmaya başladılar. Adalet Bakanlığı ve CTE hakkında kadro dağılımı ve ekler hakkında detaylı bilgileri haberimizde bulabilirisniz

Adalet Bakanlığı ve CTE Ek-1, Ek-2 ve Ek-3 Başvuru Formu ile Sınav Merkezleri İlgili Tüm Ayrıntılar

1. Adalet Bakanlığı ile Ceza ve tevkifevleri Genel Müdürlüğü başvurusu başlayan kadrolar hangileridir?

2. Bu ilanlara nasıl başvuru yapılacak?

3. Başvuru için yayımlanan ekler ( Başvuru formları ve Sınav Merkezleri ) hakkıda bilgi vereceğiz.

HANGİ KADROLAR İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI:

Adalet Bakanlığı Personel genel Müdürlüğü ve İcra İşleri Dairesi Başkanlığı için başvuru süreci başladı. Bu bağlamda Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 3.071 sözleşmeli zabıt katibi (EK 1/A), 1.169 sözleşmeli mübaşir (EK-l/B), 96 sözleşmeli şoför (EK-l/C), 58 sözleşmeli teknisyen (EK-l/D) ve 30 sözleşmeli aşçı alacak. İcra dairesi başkanlığı ise 1099 İcra katibi alacağını ilan etti. Bu bağlamda Adalet bakanlığı 5 bin 523 memur alımı başlamış oldu. 

Ceza ve Tevkifevleri Gene Müdürlüğü için ise 6 bin 743 kişilik kadro ile başvur usüreci başladı. CTE, 6.126  infaz ve koruma memuru,  247 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 91 hemşire,   84 teknisyen,  169  destek personeli (şoför),  24  destek personeli (aşçı),  2 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam  6.743 personel alımı yapılacak. 





NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Adalet bakanlığı personel alımı başvuruları şahsen yapılcaktır. Adaylar başvurularına 01 temmuz 2019 tarihi ile 16 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir. Başvurular adayların dolduracakları başvuru formu ile birlikte sınav yapılacak Adalet Komisyonlarına şahsen yapılacaktır.

Adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlıkları dışında herhangi bir mercie yapılan başvuru kabul edilmeyecektir. Yine adalet komisyonu başkanlıklarına posta veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

Başvuruyu alan adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu tarafından UYAP üzerinden sınav ortak rolünden sınavı yapacak adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonunun(sınav merkezi) tanımladığı sınav numarası seçilerek başvuru kaydedilecektir. Daha sonra başvurulara ilişkin evrak; masrafı ilgilisinden alınmak suretiyle aynı gün acele posta servisi (APS) ile ilgili adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına (sınav merkezine) ivedi  gönderilecektir.

YAYIMLANAN EKLER NELERDİR?

Adalet bakanlığı ve Ceza ve tevlifevleri genel Müdürlüğü tarafından Başvuru formu, Alım yapılacak pozisyonlar için sınav izni verilen Komisyonlar ( Sınav merkezi ) ve Güvenlik Soruşturması ve Arşiv araştırması formları yayımlandı. Yani Ek-1 ( A,B,C,D,E ), Ek-2 ve Ek-3 ler yayımlanarak adaylara sunuldu. Adaylar bu formlar sayesine başvuru yapabilecekler. Sizlerle ilgili formaları aşağıda paylaşıyor olacağız.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Zabıt Katibi, Mübaşir, Teknisyen, Aşçı, Şoför  Personel İstihdamı Sınav İlânı ve Aşağıdaki pozisyonlarında istihdam edilecek komisyonlar, sınav izni verilen mahaller ve sınavı yapacak adalet komisyonları 




Ek-1 / A Sözleşmeli Zabıt Katibi Pozisyonları için TIKLAYIN   


EK-1/B : Sözleşmeli mübaşir Pozisyonu İçin TIKLAYIN  


EK-1/C : Sözleşmeli şoför Pozisyonu için TIKLAYIN   


EK-1/D : Sözleşmeli teknisyen için TIKLAYIN   


EK-1/E : Sözleşmeli aşçı  için TIKLAYIN    


EK-2   :Başvuru Formu için TIKLAYIN   




Adalet bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı 1099 İcra Katibi Alımı Ekleri:




Sınav İzni Verilen Mahaller için TIKLAYIN   


İcra Müdür ve Yardımcıları ile İcra Kâtiplerinin Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği için TIKLAYIN 


İcra Kâtipliği Sınavı Başvuru Formu için TIKLAYIN   


Mal Bildirimi Formu için TIKLAYIN 


Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu için TIKLAYIN   




Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ek-1, Ek-2 ve Ek-3 leri




EK-1: Başvuru formu için TIKLAYIN  


EK-2: Sözleşmeli pozisyonlar için sınav izni verilen komisyonlar(Sınav merkezi) için TIKLAYIN   


EK-3: Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu için TIKLAYIN   





Etiketler CTE alını
Yorumlar