Anasayfa /  Magazin

Acun Ilıcalı'nın Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'yı neden sildiği ortaya çıktı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı'nı ve Barış Murat Yağcı'yı Instagram'da takipten çıkarmıştı. Ilıcalı'nın, bir dönem yakın olduğu bu iki ismi neden sildiği ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2021 14:48

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı'nı ve Barış Murat Yağcı'yı Instagram'da takipten çıkarmıştı. Ilıcalı'nın, bir dönem yakın olduğu bu iki ismi neden sildiği ortaya çıktı.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde aşk yaşayan eski Survivor yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’yı Instagram hesabı üzerinden silmişti. Nisa ve Barış, ünlü medya patronunu takip etmeye devam ederken, Ilıcalı’nın yaptığı bu hamlenin nedeni herkes tarafından merak edilmişti. 

NİSA'NIN PERFORMANSI BARDAĞI TAŞIRDI

Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanan Sihirli Annem dizisinde rol alan Nisa Bölükbaşı'nın kötü performansı sosyal medyada tepki çekmişti.

İddialara göre, Ilıcalı'nın daha önce oyunculuğu konusunda uyardığı Nisa Bölükbaşı'nın bunu dikkate almaması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Oyunculuk performansından dolayı eleştirilen Bölükbaşı'nın Acun Ilıcalı ile arası açıldı. Ilıcalı ise Nisa ve Barış Murat Yağcı'yı takipten çıktı. 

 

Yorumlar