Anasayfa /  Magazin

Acun Ilıcalı'dan Turabi itirafı !

Acun Ilıcalı, Söylemezsem Olmaz programında 2 kez şampiyon olan Turabi hakkında da flaş açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2019 10:06

Acun Ilıcalı, Ece Erken ve Bircan Bali'nin sunduğu magazin programında bomba açıklamalar yaptı. Turabi ve Survivor hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Benim Survivor hayalim Turabi'dir" dedi.

"SURVİVOR HAYALİM TURABİ"

Acun Ilıcalı "Benim Survivor hayalim Turabi'dir. Amerika'da birinci oldu. Bu gururu nasıl yaşadığımı düşünebiliyor musunuz? Yetenek Sizsiniz'de bir dansı çok güzel yaptı diye Survivor için görüşmeye çağırdım. Turabi'yi o gün çok asabi buldum. 'Acaba almasak mı?' dedim. Esat dedi ki, 'Mutlaka alalım.' Beyin takımı olmasa belki de Turabi'yi eleyecektim. Konu Turabi'nin 500 bin kazanması değil, bugün gelmiş olduğu yerdir. Olimpiyat şampiyonu olana 1 tane ev veriyorlar. Orada artık milli ruh ortaya girer" dedi.

ACUN ILICALI: SURVIVOR'DA YÜZDE 90 UĞUR PEKTAŞ YARIŞACAK

Acun Ilıcalı canlı yayında Survivor'da bu sene yarışacak 2. yarışmacının da adını açıkladı. Ilıcalı, Survivor'ın ilk şampiyonu ve Arka Sokaklar'da yıllarca rol almış oyuncu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle yarışacağını belirtti. Ilıcalı, "Survivor'a bir kere katılan kişilen yeniden dönme arzusu vardır. İnşallah olursa, çok önemli bir isim bence. Survivor'a şubatta başlayacağız kısmetse" şeklinde konuştu.

Yorumlar