Anasayfa /  Spor

Acun Ilıcalı, Ozan Tufan'ı övgü yağmuruna tuttu

Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı takımı Hull City'ye transfer eden Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ""Ozan Tufan, çok kaliteli bir futbolcu. O bize Allah'ın bir armağanı ve bizim için her şeyini vereceğinden eminim" dedi.

Abone ol
Abone ol 26 Haziran 2022 17:10

Ozan Tufan'ı yere göğe koyamayan Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bomba transfer sonrası Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı transfer etmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. "Onu Fenerbahçe ve Milli Takım'da her şeyini verirken görmek büyük bir zevkti. Ozan Tufan, çok kaliteli bir futbolcu. O bize Allah'ın bir armağanı ve bizim için her şeyini vereceğinden eminim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer oldu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ilıcalı, deneyimli futbolcudan övgüyle bahsetti.

Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan açıklaması: Yüz metrenin sonundayız

Sporx'in Hull Daily Mail'den aktardığı habere göre, Transferler için açıklama yapan Ilıcalı, "Yüz metrenin sonundayız, bazı isimleri bitirmeye çok yakınız, bazıları için biraz daha zamana ihtiyaç var" dedi.

"Ozan'ın bizim için her şeyini vereceğinden eminim"

"Transferle ilgili farklı oyuncularla 10 kez görüşme yaptım ve şu an çok iyi bir takıma sahip olmaya yaklaşıyoruz" yorumunu yapan İngiliz ekibinin başkanı, "Adama Traore, çok iyi bir oyuncu ve ülkesi için sadece 3 ay önce Afrika Uluslar Kupası'nda forma giydi. Ozan Tufan'a özel bir yer vermeliyim çünkü uzun yıllardır Fenerbahçe'de forma giyiyor, onu Fenerbahçe ve Milli Takım'da her şeyini verirken görmek büyük bir zevkti. Milli Takım'da 60'tan fazla kez forma giydi. Ozan Tufan, çok kaliteli bir futbolcu. O bize Allah'ın bir armağanı ve bizim için her şeyini vereceğinden eminim." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar