Anasayfa /  Spor

Acun Ilıcalı futbol kulübü satın alıyor !

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde bir futbol kulübü almak istediğini açıklamış ve sonrasında iddiaların ardı arkası kesilmemişti. Ilıcalı'nın adı birçok kulüple anılmıştı. Acun Ilıcalı bu kez kulüp satın alma işleminin sonuna yaklaştığını söyledi.

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2020 16:53

Acun ılıcalı, Ertem Şener'in Instagram canlı yayınına katıldı ve bazı konulara açıklık getirdi.

"Geçen gün bir yayında 'Bir hayalin var mı?' dediler. 'Avrupa'da bir kulüp alabilirim' dedim. Ertesi gün her yerde 'Acun kulüp alıyor' haberleri çıktı" diyen Acun, bu kez kulüp almak üzere olduğunu bizzat açıkladı.

İşte Acun'un açıklamaları:

"İnsanları ünlü yapmak gibi bir yeteneğim var. Bana bu konuda yetenek avcısı diyebilirsiniz. Bir yandan da futbol hastalığım var. Aynı şeyi futbolda yapmak istiyorum. Takım satın almak istememdeki hedefim bu. Bakış açım Abramovic gibi Chelsea'yi almak değil. Güzel bir kulüp almak istiyorum. Alacağım kulüpte de hedefim Türk ve dünya futboluna yıldız kazandırmak."

"Bunun için de bir takım alıp bu takımı dünya ve Türkiye futboluna isimler kazandırmak için kullanmak istiyorum. Kafamdaki proje bu. Doğru ekip kurabileceğimi düşünüyorum. Bunu başarabilirsem güzel olacak. Futbol benim için çok önemli. Avrupa'dan kulüp alacağımı söylüyorum belki. Belki değil aslında belkinin bir üstü. Almak üzereyim diyelim."

Yorumlar