Anasayfa /  Foto Galeri

Acun bu acıya dayanamadı! Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda!

Acun bu acıya dayanamadı! Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda! - Sayfa 1

Acun bu acıya dayanamadı! Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda!

Acun bu acıya dayanamadı! Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda! - Sayfa 2

DOMİNİK Cumhuriyeti'ndeki saldırıda yaşamını yitiren kameraman 24 yaşındaki Alper Baycın, Antalya'da toprağa verildi. Törende anne Aynur Baycın ve sözlüsü perişan haldeydi. Feryatlar Acun Ilıcalı'yı da yıktı...

Acun bu acıya dayanamadı! Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda! - Sayfa 3

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken 4 gün önce çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki Alper Baycın’ının cenazesi öğle saatlerinde, Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Baycın’ın yaşadığı eve boydan boya dev Türk bayrağı asılırken, yakınları helallik dilemek için taziye çadırında bekledi. Herkesin yakasında Alper Baycın’ın fotoğrafının yer aldığı görüldü. Daha sonra Alper Baycın için Muratpaşa Camisi'nde öğlen vakti cenaze töreni düzenlendi. Törende anne Aynur Baycın, oğlunun tabutuna sarılıp fotoğrafını öptü.

Acun bu acıya dayanamadı! Survivor kameramanı Alper Baycın'a veda! - Sayfa 4

''ANNEM ÇOK GÜZEL BAKIYORSUN'': Çadırda taziyeleri kabul eden anne Aynur Baycın, oğlunun fotoğrafını kucağına alıp okşayıp, öperek” Ne güzel çocuksun sen annem, bekletme annem, annecim. Annem çok güzel bakıyorsun. İyi ki doğurmuşum ben seni, herkese sevgi bıraktın sen. Sen herkese bir şeyler öğrettin annem. Şükürler olsun Rabbime böyle bir çok nasip ettin bize. Annem sen çok güzelsin. Böyle bir çocuk yok. Allah herkese nasip etsin ömrünü değil kendini” diyerek gözyaşlarına boğuldu.