Anasayfa /  Foto Galeri

Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınav sonuçları (AÖL) açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, 3-7 Temmuz tarihleri arasında online olarak tamamlandı. 3. dönem sınav sonuçları için MEB sınav takvimi araştırılıyor. Sınavların sonlanmasının akabinde sonuçların da açıklanmasıyla sorgulama yapmak isteyen öğrenciler MEB'in http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirler. Peki, açık lise (AÖL) 2021 3. dönem sınav sonuçları açıklandı mı?

Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınav sonuçları (AÖL) açıklandı mı? - Sayfa 1

Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınav sonuçları (AÖL) açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, 3-7 Temmuz tarihleri arasında online olarak tamamlandı. 3. dönem sınav sonuçları için MEB sınav takvimi araştırılıyor. 

Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınav sonuçları (AÖL) açıklandı mı? - Sayfa 2

Sınavların sonlanmasının akabinde sonuçların da açıklanmasıyla sorgulama yapmak isteyen öğrenciler MEB'in http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirler. Peki, açık lise (AÖL) 2021 3. dönem sınav sonuçları açıklandı mı?

Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınav sonuçları (AÖL) açıklandı mı? - Sayfa 3

AÖL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? 


Açık öğretim lisesi (AÖL) online sınav giriş sayfası, 3 Temmuz’da erişime açılmıştı. Takvime göre, AÖL 3. Dönem sınavları online olarak 3-7 Temmuz tarihleri arasında yapıldı ve online sınavlar 7 Temmuz saat 23:59'da son buldu.

Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin bir tarih açıklanmadı ancak iki hafta içerisinde sonuçların erişime açılması bekleniyor. 

Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınav sonuçları (AÖL) açıklandı mı? - Sayfa 4

AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV SONUCU SORGULAMA 


Sınavların ardından AÖL sınav sonucunu öğrenmek isteyen adaylar sonuçları "http://aolweb.aol.meb.gov.tr/" adresinden sorgulayabilecek.