Anasayfa /  Foto Galeri

Açıköğretim AÖF sınavları online mı olacak? Bahar dönemi sınavları için açıklama geldi!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin Bahar dönemi öncesi kayıt yenileme işlemleri online sistem üzerinden alınırken AÖF sınav tarihleri öğrencilerin gündemine geldi. Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi Ara Sınavları için karar verildi. Sınavlar uzaktan mı yapılacak yoksa yüz yüze mi ? İşte o beklenen açıklama...

Açıköğretim AÖF sınavları online mı olacak? Bahar dönemi sınavları için açıklama geldi! - Sayfa 1

Anadolu Üniversitesi, Bahar Donemi Ara sınavda Online olarak yapılacak. Sınav Tarihleri: 2. ve 6. yarıyıl için 10-11-12 Nisan 2021 4. ve 8. yarıyıl dersleri için: 17-18-19 Nisan 2021 aralığında yapılacağını duyurdu.

Açıköğretim AÖF sınavları online mı olacak? Bahar dönemi sınavları için açıklama geldi! - Sayfa 2

Yapılan açıklamada, "Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınavları Çevrim içi (online) olarak 10-11-12 Nisan ve 17-18-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecektir. Dönem Sonu Sınavlarının nasıl yapılacağı ile ilgili karar alındığında açıklama yapılacaktır." ifadelerine yer verildi

Açıköğretim AÖF sınavları online mı olacak? Bahar dönemi sınavları için açıklama geldi! - Sayfa 3

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir. Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Açıköğretim AÖF sınavları online mı olacak? Bahar dönemi sınavları için açıklama geldi! - Sayfa 4

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59'a kadar ödeme yapılabilecektir.