Anasayfa /  Eğitim

Açık lise 3. Dönem kayıt yenileme ne zaman?

AÖL 1. ve 2. Dönem sınavları tamamlandıktan sonra öğrenciler, AÖL 3. Dönem sınav tarihi için arayışa koyuldu. Aynı zamanda 3. dönem sınavlarına katılabilmek için AÖL 3. dönem kayıt yenileme ve ya yeni kayıt işlemleri araştıranların sayısı arttı. Peki

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2021 17:23

2020-2021 Eğitim yılının AÖL sınavlarında ilk iki dönem tamamlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üç dönem şeklinde tamamlanacak olan AÖL sınavları ile ilgili meraklı arayış başladı. Öğrenciler, AÖL 3. dönem sınav tarihi için sabırsızlanıyor. Aynı zamanda AÖL 3. dönem kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri ile ilgili arayışa koyuluyor. İşte AÖL 3. dönem sınavları hakkında merak edilenler...

AÖL 3. DÖNEM SINAV TARİHİ NE ZAMAN? 2021

2021 Yılının AÖL 3. Dönem sınavlarına yönelik henüz tarih açıklaması yapılmadı. AÖL 3.dönem sınavlarının Temmuz ayında yapılması bekleniyor. Ancak koronavirüs nedeniyle sınav tarihlerinde değişiklik olabilir.

AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME VE YENİ KAYIT TARİHLERİ

2021 Yılının 3. dönem kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri için henüz bir duyuru yapılmadı. Konuya ilişkin açıklama yapıldığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI ONLİNE MI?

AÖL 3. dönem sınavlarının nasıl uygulanacağına yönelik henüz açıklama yapılmadı. Konuya ilişkin duyuru yapıldığında haberimize ekleyeceğiz.

Yorumlar