Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Abdullah Gül ve Erdoğan'dan görüşme

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cenaze töreni düzenledi. AK Partili Uçma için düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile selamlaşması dikkatleri çekti.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2021 09:34

AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma için, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Uçma'nın ailesinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski TBMM Başkanları İsmail Kahraman ve İsmet Yılmaz katıldı.

Törende ayrıca çok sayıda milletvekili, siyasi partilerin temsilcileri ile belediye başkanları da yer aldı.

NAMAZI ALİ ERBAŞ KILDIRDI

Uçma'nın ailesi cami avlusunda taziyeleri kabul ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da aile yakınlarının yanına giderek taziyelerini iletti. Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

ERDOĞAN, GÜL İLE SELAMLAŞTI

Törende Gül de hazır bulundu. Erdoğan namaz öncesi Gül ile de selamlaştı. İkili en son geçen sene eski bakan Şevket Kazan'ın cenazesinde karşılaşmışlar, aralarında soğuk bir selamlaşma olmuştu.

Sonrasında ise aralarına geçen haftalarda hayatını kaybeden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi Oğuzhan Asiltürk girmişti.

Eylül ayında ise Erdoğan ve Gül'ün gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

 

 

 

Yorumlar