Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş itirafı

Beşiktaş'ta sezon ortasında yolları ayrılan Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2020 20:47

Milli takım ve Başakşehir'de de görev almış Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, BeIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

 Gecesini gündüzüne katan, sağlığını hiçe sayan bütün sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum. Zor süreçte, onlara evde kalarak yardımcı olacağız."

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
"Hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Hastanede yatanlara acil şifalar diliyorum. Göksal Gümüşdağ'a, Fatih Terim'e, Abdurrahim Albayrak'a, Rüştü Reçber'e geçmiş olsun."

"EKİBİMLE TELEFONLAŞIYORUZ"
"Bu zamanı boş geçirmemek lazım. Bu süreç başlamadan evvel planlarımız vardı, ocak ayının sonunda ayrıldıktan sonra. Her ay yurt dışına çıkmak, maç izlemek. Güncellemeler, gelişmeler. Bu süreçte bunu uygulama durumumuz olamaz. Ekibimle her gün telefonlaşıyoruz."

"İTALYA'YI TAKİP EDİYORUZ"
"Teknik direktörlerden çok, oyun ve oyun organizasyonlarının analizini yapıyoruz. İtalya'da çok değişik sistemlerde oyunlar oynanmaya başlandı, onları takip edip analizlerini yapıyoruz. Kendimizi geliştirmiş oluyoruz.''

"İLK DEFA TOPLANTIMI İPTAL ETTİM"
"O zaman da söylemiştim, bunca senedir futbolun içindeyim, ilk defa bir toplantımı iptal ettim çünkü oyuncularla iç içe olmak zararlı olabilirdi. arkasından antrenmana çıkamadım ve doktorların verdiği kararla Portekiz'e gidemedim."

"SAĞLIKLI YORUM YAPIN"
"Medyanın içinden önemli kalemlerden de, ölümcül herhalde, gidemiyor dediler. Bunu yazanlar, bugün sağlıkla ilgili yaşadığımız süreci nasıl değerlendirecekler acaba? 2 gün, 4 serum yedim, ayağa kalkamadım, ateşim ve öksürüğüm vardı. Zatürre başlangıcı tanısı konmuştu, gidememiştirm. Toplumumuz bundan sonra da sağlıkla ilgili süreçlerde sağlıklı yorum yapmalı."

"TEPKİ ALMIŞTIM"
"Erzurum'da oynanan bir maçın saati ile ilgili de konuştuğumda da tepkiler almıştım. İnsan sağlığı ve sporcu sağlığı için söylemiştim ve inandığım şekilde söylemeye devam edeceğim."

"BEŞİKTAŞ'IN HİSSETTİRDİĞİ: GURUR VE TUTKU"
"Başakşehir süreci önemli bir süreç, örnek alınabilecek bir süreç. İlk günden ve uzun süredir istenen biri olarak, Beşiktaş'ın bana hissettirdiği gurur ve tutkuydu. Birçok şey öğrendim. Kötü başlayan bir süreç, bir anlık sonuç almak, bir de planlı şekilde kültür oluşturmak vardır. Hangisi doğru, bilemiyorum şu anda ama 6 haftalık süreçte olumsuz olan, sonra 6 maç üst üste kazanılan ve sonra olumsuzluklar."

"EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIM"
"Tribünlerin seni çağırdığı bir süreç. Sonra aklına gelmeyecek, 1 ay sonra Beşiktaş'tan ayrılış. Olumluyu da, olumsuzu da yaşadığım bir süreçte, hep en iyisini yapmaya çalıştım."

"KİMSE 6 AY KALACAĞIM DİYE GELMEZ"
"Kimse 6 aylık bir süreç kalacağım diye gelmez, iyi şeyler yapmak için gelir. Bu 6 aylık süreçte, çok olumlu ve olumsuz duyguların yaşandığı bir süreç oldu bende. Duygusal dalgalanmalar olmuştur, bir takım zorluklarla karşılaşacağımı biliyordum. Bu bir hayal kırıklığı değil. Herkes kendi üzerine bir şey almalı, ben de üzerime almam gerekenleri aldım."

Etiketler Abdullah Avcı
Yorumlar