Anasayfa /  Foto Galeri

Abdullah Avcı'da süpriz gelişme! Finale kaldı

Beşiktaş ile yollarını ayıran teknik direktör Abdullah Avcı'nın yeni takımıyla ilgili gelişmeler hız kazandı. Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun, boşta olan Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlüğü için adayları arasında olduğunu açıkladığı deneyimli çalıştırıcı ile ilgili yeni bir gelişme meydana geldi.

Abdullah Avcı'da süpriz gelişme! Finale kaldı - Sayfa 1

Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun, boşta olan Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlüğü için adayları arasında olduğunu açıkladığı deneyimli çalıştırıcı ile ilgili yeni bir gelişme meydana geldi.

Abdullah Avcı'da süpriz gelişme! Finale kaldı - Sayfa 2

Haber federasyona yakın yerden
Azerbaycan Futbol Federasyonu'na yakınlığıyla bilinen, federasyon kaynaklı haberlerde önde gelen futbolpress internet sitesi, milli takımın yeni teknik direktörü olacak isimle ilgili önemli eşiğin geçildiğini duyurdu.

Abdullah Avcı'da süpriz gelişme! Finale kaldı - Sayfa 3

Federasyon eledi, listeyi kısalttı
Azerbaycan Milli Takımı'nın teknik direktör adayları için hazırlanan geniş liste, federasyonun gerçekleştirdiği toplantı ile daraltıldı.

Abdullah Avcı'da süpriz gelişme! Finale kaldı - Sayfa 4

Abdullah Avcı 6 kişilik son listede
Pek çok ismin yer aldığı bu geniş listede ismi bulunan Abdullah Avcı, yapılan elemenin ardından sayısı 6'ya indirilen adaylar arasında da yer aldı.