Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

A101, ŞOK ve BİM İŞKUR Üzerinden 525 Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden Nisan ayında BİM, A101 ve ŞOK personel alımları gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2019 16:28

BİM Birleşik Mağazaları  413 personel alımı yapacak. ŞOK Marketler Zinciri ise 67 personel alımı gerçekleştirecek.

BİM; Reyon Görevlisi, Beden İşçisi (Genel), Kasiyer, Depo Görevlisi (Gıda), Market Elemanı, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Şoför-Yük Taşıma, Satış Görevlisi

ŞOK Marketler Zinciri İŞKUR üzerinden Beden İşçisi (Genel), Perakende Satış Elemanı (Gıda), Reyon Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Kasiyer, Büro Memuru (Genel)(Depo Sorumlusu), Ambar/Depo Görevlisi kadrolarında alım yapılacak.

A101 personel açık kadrolar, Beden İşçisi (Genel), Bulaşıkçı (Stevard), Depo Sevkiyat Sorumlusu, Muhasebeci, Forklift Operatörü, Ambar/Depo Görevlisi, Beden İşçisi (Temizlik), Reyon Görevlisi.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kadrolar için belirlenen öğrenim seviyesinden mezun olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek yada edebilecek olmak, deneyim şartı talep ediliyorsa bu şartı sağlamak.

Çalışma İle İlgili Koşullar

Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın.

Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip, Müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak, Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak, Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak, şartlarını sağlamaları gerekiyor.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRECİ

Personel başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar.

İlanlara Ulaşmak İçin

İŞKUR İş İlanları sayfasına gidin (aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz)

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar