Anasayfa /  Ekonomi

A101 çalışma saatleri, sabah açılış, akşam kapanış saati değişti mi ?

Türkiye'nin en fazla mağaza sayısı bulunan A101 çalışma saatleri ile sabah kaçta açıldığını, akşam kaçta kapanıyor diye soranlar için detayları aktarıyoruz.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2020 21:55

Türkiye’nin perakende satış mağazalarından bir tanesi olan a101 Koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışma saatlerinde değişiklik yaptı mı A101 sabah kaçta açılıyor? Akşam kaçta kapatıyor? Merak edilen bu soru ile ilgili gelişmeler şu şekilde olacak?

A101 AÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ

İçişleri bakanlığı tarafından açıklanan genelgeye gere ülke genelindeki alış veriş mağazaları, gıda satış marketlerinin açılış kapanış saatleri ile mağazada bulundurulacak olan müşteri sayılarında bazı düzenleme ve kısıtlamalar yapıldı. Covıd-10’un yayılın engellenmesi için yapılan bu genelge sonrası a101 marketlerini çalışma saatlerinde bir değişiklik yapılması. Her gün 09:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında müşterilere hizmet vermeye devam ediyor.

A101 ONLİNE MAĞAZA

A101’ün 81 İl gene 600 üzerinde tedarik marketleri bulunuyor. Bununla birlikte 54 bin çalışanı var. Müşterilere farklı kampanyalar açıklanmaya da devam ediyor. Haftanın yıldızları, Çok al az önde aldın aldın ve online özel kampanyalar bulunuyor. Özellikle online olarak aşış veriş yapmak isteyenler için Denizbank ile 250 Tl üzeri alışverişlerde 30 Tl indirim sağlanıyor. Kitap, televizyon, market, elektronik, kozmetik kişisel bakım, oto bahçe ve yapı marketi üzerine ev yaşam tekstil, bebek ve anne ürünleri olarak online mağazadan alış veriş yapılabiliyor. 120 Tl üzer üzeri alış verişlerde ücretsiz kargo seçeneği bulunuyor.

AKTÜEL ÜRÜN KATALOGU 26 MART;

26 Mart Perşembe gününden itibaren Tv, Honor 8S marka cep telefonu da mağazalardaki yerini alacak. Alış veriş tutkunları A101 sabah kaçta açıldığını merak ediyor. Ülke genelindeki Koronavirüs nedeniyle dışarıya çıkmanın uygun olmadığını uyaran uzamanlar sosyal mesafenin önemli olduğunu vurguluyor. Marketlerde de genelge hükümlerince sınırlı sayıda müşteri girebilecek. Diğer müşteriler çıkınca dışarıdan yeni müşteri girebilecek.

Yorumlar