Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

A-101 ve ŞOK Marketleri İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Gerçekleştirecek

A-101 adıyla faaliyet gösteren Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi ile ŞOK Marketler Ticaret Anonim Şirketi tarafından yayımlanan bu personel alım ilanlarında çeşitli meslek gruplarından personel alımı olacağı duyuruldu.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 12:29

A-101 tarafından yayımlanan personel alım ilanında 4 farklı şehir için personel alımı yapılacak.

Bu şehirler Edirne, Kars, Tekirdağ ve Bursa. Ancak bu ilanların dışında firmanın kendi internet sitesi üzerinden her şehir için genel başvuru yapılabilir. İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alımlarında ise toplam 54 personel alımı yapılacak.

Bu ilanlarda yer alan kadro kontenjan bilgilerine göre alım yapılacak açık pozisyonlar şunlar: Kasiyer, Reyon Görevlisi, Beden İşçisi (Genel), Ambar/Depo Görevlisi, Depo Sevkiyat Sorumlusu, Forklift Operatörü, Satış Danışmanı / Uzmanı(Satış Elemanı (Perakende)

ŞOK PERSONEL ALIM İLANI

ŞOK Marketler tarafından ilan edilen alım duyurularında daha çok şehir için İŞKUR destekli alım yapılacak.

ŞOK Marketler yayımladığı ilanında Ankara, Bursa, Zonguldak, Bolu, Çanakkale, İzmir, Kocaeli, Amasya, Kütahya, Muğla, Tunceli, Kırıkkale  ve Kayseri için alım ilanı yayımladı. Toplam 13 şehirde alım yapacak firma için yayımlanan kadro kontenjan detayları şu şekilde,

ŞOK Marketler ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere yukarıda yer alan birimlerine toplam 140 personel alımı yapacak.

Bu alımlar ise Beden İşçisi (Genel), Forklift Operatörü, Satış Danışmanı / Uzmanı, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Market Elemanı, Ambar/Depo Görevlisi, Kasiyer, Market Elemanı, Reyon Görevlisi kadrolarına olacak.

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

ŞOK Marketler ve A-101 tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar.

Adaylar öncelikle İŞKUR'un internet sitesine üye olup ilanlara dair detaylara ulaşacaklar. Detayları görüntüleyen adaylar daha sonra ilana İŞKUR aracılığıyla başvurularını bildirecekler.

İŞKUR'DA İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

Açılan sayfada  İşyeri Unvanı yazan bölümü bulun ve bu bölüme marketin adını yazın.

A101 ilanlarını görüntülemek için YENİ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ (A101)

ŞOK ilanlarını görmek için ŞOK Marketler

Yazıp Ara butonuna basın.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYIN


Yorumlar