Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

922 Şoför Alınıyor

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre çok sayıda şoför alımı yapılacak. Tır, Otobüs, Makam, Yolcu, Ambulans ve diğerleri.

Abone ol
Abone ol 12 Nisan 2019 19:35

Kamu kurumları ve özel sektör firmaları Şoför alım ilanlarında ise alımlarda toplam 922 Şoför ve Sürücü alımları yapılacak.

Detaylı Kadro Kontenjan Bilgileri

Kamyon Şoförü kadrosu için 78, Kamyonet Şoförü kadrosu için 21, Kurtarıcı Araç Şoförü kadrosu için 5, Makam Şoförü kadrosu için 14, Minibüs Şoförü kadrosu için 9, Otobüs Kaptanı (Şoförü) kadrosu için 11, Servis Şoförü (Okul) kadrosu için 7, Şoför (Yolcu Taşıma) kadrosu için 174 Şoför-Yük Taşıma kadrosu için 476, Taksi Şoförü kadrosu için 1, Tır-Çekici Şoförü kadrosu için 108, Traktör Şoförü kadrosu için 5, Vidanjör Şoförü kadrosu için kadrosu için 1,Ambulans Sürücüsü kadrosu için kadrosu için 8, Diğer Motorlu Araç Sürücüleri kadrosu için kadrosu için 4, Motor Ve Araç Tekniği Bilgisi Öğreticisi (Sürücü Kursu) kadrosu için 1, Trafik Ve Çevre Bilgisi Öğreticisi (sürücü Kursu) kadrosu için 1, Vasıta Sürücüsü kadrosu için 2.

BAŞVURU ŞARTLARI

Şoför alımları çok büyük bir kısmı özel sektör firmaları tarafından oluşur. Adaylar kurum yada firma tarafından talep edilen tüm şartları sağlamak zorundalar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Talep edilen kadro için gerekli sürücü belgesine sahip olmak, Firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

İLANLARA NASIL ULAŞIRIM?

Şoför alım ilanlarına aşağıda yer alan yönergeleri izleyerek ulaşabilirsiniz.

Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak İŞKUR İş İlanları sayfasına ulaşın.

Burada Meslek yazan bölümü bulun.

Hangi branş için ilan arıyorsanız adını yazın. Örneğin; Makam Şoförü, Ambulans Sürücüsü, Yolcu Şoförü, Otobüs Kaptanı gibi.

Daha sonra ara butonuna basın.

İŞKUR İş İlanları Sayfası için TIKLAYIN


Yorumlar