Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

9 Mayıs 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

9 Mayıs 2019 Perşembe Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 9 Mayıs 2019 Perşembe Burçlar

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2019 00:39

9 Mayıs 2019 Perşembe  Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

9 Mayıs 2019 Perşembe  Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 9 Mayıs 2019 Perşembe Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 9 Mayıs 2019 Perşembe Günü Burç yorumlarında neler var 

9 Mayıs 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün istemediğiniz sonuçlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Projelerin gidişatı, beklentilerinizi şu anlık karşılamıyor olabilir. Ancak büyük çabalarınıza devam ettiğiniz sürece yolun sonu aydınlık olacaktır. Sabır ve azim ile istediğiniz sonuçlara çok yakında ulaşacaksınız. Günün iyi haberi, ikili ilişkilerden geliyor. Hayat arkadaşını bulamayanlar bugün muhtemelen o özel insanla karşılaşacaktır. Aşkını önceden bulanlar ise birbirlerine daha yakın hissedeceklerdir.

9 Mayıs 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün hem sağlık hem iş hem aşk konusunda pozitif bir gün olabilir. Bu sıralar sağlınıza dikkat ediyorsunuz ve çalışmalarınıza oldukça önem veriyorsunuz. Bunların meyvelerini alacaksınız. Aşk hayatınız da çok renkli geçecektir. Ancak genel anlamda konuşmalarınızdaki kibir ve egoyu azaltmanızı tavsiye ederiz. Başak olgunlaştıkça boynunu eğer!

9 Mayıs 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. İş yerinde çalışmalar sizi bekliyor olacaktır. Hastalanmamaya özen gösterin. Ayrıca bugün aileniz için fedakarlık yaptığınız günlerden biri olabilir. Bu durum sizi normalden daha fazla yoracaktır. Tüm günün stresini atmak için akşam dışarı çıkmak ve arkadaşlarınız ile eğlenceli zamanlar geçirmek iyi gelecektir.



9 Mayıs 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün işler istediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Stresli bir gün sizi bekliyor olacaktır. Ancak olayları gerektiğinden fazla kafanızı yormayın. Yoksa kendinizi bir hastanede serum alıyor olarak bulabilirsiniz. Elinizden geleni yaptığınız sürece, içiniz rahat olsun. Aileniz ile bu dönemi kolayca atlatabilirsiniz. Onlardan aldığınız enerjiyi hiç kimsede bulamıyorsunuz.



9 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün sizi zorlayan bir gün olabilir. Hem iş hayatındaki engeller hem de arkadaşlarınız arasındaki gerilimler buna neden olacaktır. Aslında siz net olan şeyleri seversiniz; iş hayatınızda ve kişisel hayatınızda oldukça belirgin çizgileriniz vardır. Bunlar aşıldığında pek hoşunuza gitmeyebilir. Ancak günün sonuna doğru stresiniz azalacak ve durumlar normale dönecektir.



9 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün çalışmalarınıza odaklanamadığınız bir gün olabilir. Aklınız başka yerde kalmış ve bir türlü işe yoğunlaşamıyor olabilirsiniz. Aslında bu zamanlarda ufak bir mola, insanın kendini toparlamasına yardımcı olur. Hem fiziki hem ruhsal yorgunluğunuzu atmak için ayarlayacağınız kısa bir kaçamak, size çok iyi gelecektir. Hatta şuan kiminle gitmek istediğinize karar verseniz iyi olur!

9 Mayıs 2019 Perşembe Burcu Günlük Burç Yorumları 

Gezegenlerin konumu, kendinizi özgüvensiz hissetmenize sebep olabilir. Ancak iş yerindeki çalışmalarınız aynı doğrultuda şeyler söylemiyor! İş yerinde her şey planladığınız gibi gidiyor. Sizi bu düşünceye iten ikili ilişkilerdeki iniş çıkışlar olabilir. Hatta bugün kopma noktasına gelen ilişkinizi ancak kurtarabilirsiniz. Daha sakin tavırlar içerisine girmenizi öneririz.

9 Mayıs 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

İş yerinde parmak ile gösteriliyor olmak, sizi çok tatmin ediyor. Başarılı olmaktan daha çok, başarılı olarak bahsedilmek sizi mutlu ediyor. İş hayatınız ile yarışan bir aşk hayatınız da olabilir. Bekar olanlar hayallerindeki eş ile tanışabilirler, evli olanlar ise evliliklerine şükredecekleri bir gün yaşayabilirler. Bugün sizin gününüz, keyfini çıkarmanızı tavsiye ederiz. Her zaman bu kadar güzel denk gelmez!



9 Mayıs 2019 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Enerji dolu bir güne hazır mısınız? Bugün tüm işlerinizi bitirebilmek için kahraman gömleğini giyip geldiniz. Verimli çalışmalar, zamanında alınan riskler ve ön görüleriniz için meslektaşlarınız sizi takdir edecekler. Ancak ailenizde ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Konuyu büyütüp can sıkmamaya özen gösterin.

9 Mayıs 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün diğer günlerden farklı olmayacaktır; yine çok çalışacağınız bir gün olabilir. Ancak şu sıralar sağlık ile ilgili problemler yaşama ihtimaliniz var. İşlerin yoğunluğu sebebiyle kendinize çok yüklenmemeniz gerekir. Sinir sisteminin sağlam kalması için ufak bir ara vermek size iyi gelecektir. Hadi haritadan bir yer seçin!

9 Mayıs 2019 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Başınızı alıp gitmek istediğiniz günlerden biri olabilir. Hem iş hem özel hayatınızda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Aslında bu zorluklara göğüs gerecek yapıya sahipsiniz. Sadece şuan insanlara tahammülünüz kalmamış olabilir. Herkes ayrı telden çalıyor; bir ortak çözüm noktası bulup adım atmak ne kadar zor olabilir? Belki de tatil yapma zamanı gelmiştir hem de yalnız!

9 Mayıs 2019 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Maddi gelirinizi arttırmaya hazır mısınız? Bugün tüm çalışmalarınızın meyve vereceği bir gün olabilir. Endişeleriniz, korkularınız artık yavaşça sizden uzaklaşacaktır. Tedbiri elden bırakmadan yatırımlarınıza devam edin ve sonunda istediğiniz hayata kavuşmak için bir adım daha ilerlediğinizi hissedin. Ancak ne kadar yoğun olursanız olun, ailenizi arka plana atmayın.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



6 Mayıs – 12 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar