Anasayfa /  Foto Galeri

9 Eylül MasterChef'te takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef'te kırmızı ve mavi takım haftanın 2. dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunun kırmızı takım kazanmış ve mavi takımdan iki yarışmacı eleme potasına gönderilmişti. İkinci eleme oyunu ile karşı karşıya gelen yarışmacılar kozlarını paylaştı. Menüde şefler yarışmacılardan İtalya mutfağına özel tarifler pişirmelerini istediler. Peki, MasterChef eleme potasında kimler var? 9 Eylül MasterChef'te hangi takım kazandı?

9 Eylül MasterChef'te takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 1

MasterChef Türkiye 9 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın önceki bölümlerinde Mehmet Şef ile Furkan arasında ufak bir gerginlik yaşanmış ve Furkan stüdyoyu ağlayarak terk etmişti. Heyecan ve gerilimin giderek arttığı yarışmada yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu ile karşı karşıya geldi. 9 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef eleme potasına kimler gitti?

9 Eylül MasterChef'te takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 2

MASTERCHEF’TE 2. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’nin 9 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan haftanın 2. dokunulmazlık oyununda mavi takım ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda yarışmacılar kozlarını paylaştı. Menüde İtalya mutfağına özel başlangıç, makarna, ana yemek, garnitür ve tatlı 5 adet tarif yapmaları istendi. Şefler tadımı yaptıktan sonra kazanan tarafı açıkladı. MasterChef'te 2. dokunulmazlık oyununun galibi kırmızı takım oldu.

9 Eylül MasterChef'te takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 3

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Mehmet Şef yarışmacılardan Dana Fileto yapmalarını istedi. Yarışmacılar dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden gelen en iyi performansı gösterdi. Finale Berker ve Emir kaldı. Günün sonunda bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Emir oldu.

9 Eylül MasterChef'te takım ve bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Sayfa 4

9 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?
Bireysel dokunulmazlığı Emir kazandı ve ilk eleme adayını da o belirledi. Emir 3. eleme adayı olarak Ebru'nun ismini söyledi. Daha sonra mavi takım yarışmacıları arasında oylama yapıldı. Zaman zaman tartışmaların yaşandığı ve tansiyonun yükseldiği oylamada en çok oyu elen isim Ayyüce oldu. Böylece Ayyüce ve Ebru 3. ve 4. eleme adayı oldular.