Anasayfa /  Foto Galeri

9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 haftalık burç yorumları

9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019  Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı .

İşte 9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019  Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Güneş Yay burcuna geçtiğinde, atmosfer daha iyimser, neşeli, canlı, heves dolu, meraklı, felsefi, eğlenceli ve maceraya açık olur. Yay burcu, yolculukların, gezilerin, yabancı kültürlerin, global bakış açısının, dünya vatandaşı olmanın burcudur. Siz de bu dönemde yerel, etnik ve sizinkinden farklı kültürlerle tanışabilir, bilgi ve deneyimlerinizi artırabilirsiniz.

İlişkilerde Yay burcunun rahatlatan, karmaşık olmayan, dürüst ve açık ilişki kurma tarzından faydalanabilirsiniz. Dürüst bir bakış açısına ihtiyaç duyduğunuzda sizi gerçekliğe geri çeken ve geniş vizyonuyla destekleyen bir Yay burcu arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

Yay burcunun yansıttığı enerjiyi, fiziksel gücü spora ve fiziksellik içeren her türlü faaliyete aktarabilirsiniz. İlginç, geniş, ferah mekanlara gidip geniş gruplarla bir arada olup eğlenmeli, hayata daha geniş bir perspektiften bakmayı denemeli ve yaşamınızın amacını yeni hedeflerle belki yeniden zenginleştirmeli, hayatınıza yeni hevesler katmalısınız.

9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Oğlak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?   

Kova Burcu çin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

 Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019  Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 Haftalık Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

9 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak ve 29 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım, reklam konuları ön planda olacak hayatınızda.

Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz. Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn birlikte hareket edecekler. İş ve kariyer ile ilgili konularda kendinizi ifade etmeniz çok kolay olmayabilir. Yöneticilerinizle olan ilişkilerde soğuk rüzgarlar esebilir. Geçici finansal sıkıntılar meydana gelebilir. İş ile ilgili istemediğiniz sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir.

12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda Dolunay meydana gelecek. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir.

Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu Dolunay sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.

Dolunay zamanı gökyüzünde Güneş ile Neptün arasında sert bir kontak olacak. Aşırı idealist davranabilir veya hayatınızla ilgili bir takım kararları alırken gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. Hassas, alıngan, hayal kırklığına uğramış hissedebilirsiniz hem de ortada hiçbir sebep yokken. İnsanların sizi anlamadığından yakınabilirsiniz bir parça. Karar verirken zorlanabilirsiniz.

Yurt dışı bağlantılı işlerinizde bir takım aksamalar, yanlışlıklar, evrak sorunları oluşabilir, eğitim konularında da aynı durum söz konusu veya resmi-hukuki işlerde. Jüpiter ile Uranüs arasında dinamik ve olumlu bir görünüm olacak.

Hem kariyer ile ilgili konularda hem de parasal konularda oldukça heyecanlı ve yeniliklerin olacağı bir dönem başlıyor sizler için. Kariyer ve parasal konularda riskler alabileceğiniz yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir zaman. Belki yeni projeler, belki yeni kazanç yolları belki harika bir iş teklifi her ne ise çok iyi değerlendirmeye bakın.

9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019  Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 9 Aralık 2019 - 15 Aralık 2019 Haftalık Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

9 Aralık tarihinde Merkür Yay burcuna geçiş yapacak ve 29 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait finansal kaynaklardan daha rahat bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu dönem kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazılarınız primler, burslar, nafakalar konusunda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

Hafta boyunca Venüs ile Satürn birlikte hareket edecekler. Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler ile ilgili konularda arzu ettiklerinize ulaşmak çok kolay olmayabilir. Bu alanlarda istemeyeceğiniz sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bazı arzu ettiğiniz seyahatlere çıkamayabilirsiniz.

12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda Dolunay meydana gelecek. Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda Dolunay’ın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz.

Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Dolunay zamanı gökyüzünde Güneş ile Neptün arasında sert bir kontak olacak. Finansal konularda, ödemelerde, kredilerde minik aksaklıklar, hesap hataları, yanlışlıklar ortaya çıkabilir. Bu hafta finansal konularla ilgili imzalar atmak için pek de uygun bir hafta değil, önümüzdeki haftayı beklemenizde yarar var. Arkadaşlarınızla, dostlarınıza karşı aşırı fedakar ve verici davranabilirsiniz. Ya da finansal konular üzerine minik hayal kırıklıkları, alınganlıklar oluşabilir.

Jüpiter ile Uranüs arasında dinamik ve olumlu bir görünüm olacak. Yurt dışı seyahatleri ve uluslararası ilişkiler, pasaport, vize ile ilgili konularda sürpriz fırsatlar ve şanslarla karşılaşabileceksiniz. Yurt dışında çalışmak ya da yabancılarla çalışma ile ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kitap çıkarmak isteyebilir, hayatınızı değiştirecek bir eğitim durumu ile karşılaşabilir, yeni bir diploma edinmek isteyebilirsiniz. Yasal konularda da şans sizden yana olacak. Bunlarla da sınırlı kalmayabilir, sürpriz ve heyecan dolu maddi-kariyer fırsatlara hazır olun!