Anasayfa /  Medya

82 yaşındaki Asım Bayram kadın ticareti mi yapıyor? Emlakçı sanılan Asım Bayram nerede? Asım Bayram öldürüldü mü?

Geçtiğimiz günler de Antalya'da kaybolan 82 yaşında ki Asım Bayram bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Bayram ile ilgili şoke eden bir itiraf ortaya atıldı. Emlakçılık yaptığı sanılan Bayram'ın kadın ticareti yaptığı iddia edildi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 27 Şubat 2019 16:39

82 yaşında kaybolan Asım Bayram'ın görüştüğü emlakçının kadın satıcısı olduğu iddia edildi. Bu ilginç dosya hakkında son dakika ayrıntıları ortaya çıkıyor. Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı bölgede Asım Bayram'ı arama çalışmaları başladı! Jandarma ve polis ekipleri birlikte koordineli halde aramalara katıldı. Emlakçı Murat diye tanınan fakat emlakçı olmadığını söyleyen kişinin aracının kiralık olduğu ortaya çıktı. Araçtaki GPS takip sistemi sayesinde Emlakçı Murat'ın arama çalışmaları yapılan bölgeye daha önce inkar etmesine rağmen gittiği ortaya çıktı.

Asım Bayram'ın kaybolmadan önce görüştüğü emlakçılık yaptığı iddia edilen Murat isimli kişi Asım Bayram'ın birlikte yaşadığı Ferluge Hanım'ın ifadesine göre kadın pazarlayıcısı... Bu bilgiler hem Müge Anlı ekibini hem de televizyon karşısındaki izleyenleri şoka uğrattı.

FERLUGA HANIM: ASIM BEY TELEFONDA BİR KADINLA KONUŞUYORDU

Ferluga Karatuğ, Asım Bayram'ın ortadan kaybolmadan önce bir kadınla telefonda konuştuğunu ifade etti. Ferluga Hanım bildiklerini saklıyor mu?

Bu soru stüdyodakilerin cevabını aradığı bir soru olarak kaydedildi. Ferluga HanımMüge Anlı'nın bugünkü yayınında Asım Bayram'ın sürekli o kadınla telefonda konuştuğunu ifade etti.

Ferluga Hanım ayrıca; "Asım Bayram'ın emlakçı dediği kişi, onu kadınlarla tanıştırıyordu" dedi.

Görgü tanığı emekli polis Şevket Sönmez'in söyledikleri Asım Bayram'ın kaybolmasına ışık tutacak!

Görgü tanığı Şevket Sönmez; "Asım Bayram'ın satın almak istediği evin orada hem Asım Bey'i, hem Ferluga Hanım'ı yan yana gördüm." diyerek durumu başbaşka bir noktaya taşıdı. Görgü tanığı Sönmez, Ferluga Hanım'ı gördüğünde yayındakinin aksine başının açık olduğunu ifade etti. Ferluga Hanım ise emekli polis Servet Sönmez'i yalanlayarak o eve bakmaya gitmeye gitmediğini söyleyerek suçlamaları reddetti.

Alan çalışmasında sonuç alamayan ekipler bölgede bulunan su dolu obrukta sabah saatlerinde çalışma başlattı. Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar tarafından yapılan aramada suda tabanca bulundu. İncelemede, tabancanın çakmak olarak kullanılan replika olduğu belirlendi. Ekipler yapılan incelemelerden bir sonuç alamadı.

Öte yandan polis, emlak zengini olan Asım Bayram'ın ismi açıklanmayan emlakçısının da ifadesine başvurdu. Bayram'a ait aracı da bulamayan polis, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye devam ediyor.


Yorumlar