Anasayfa /  Foto Galeri

8 yaşındaki kardeşini katleden cani abiden kan donduran sözler! Babam acı çeksin diye...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kardeşi Seyit Taha'yı ormanlık alanda 20 bıçak darbesiyle öldüren Sinan Yüksel'in ifadesi ortaya çıktı. Ailesinin kardeşine daha fazla ilgi göstermesi nedeniyle kıskançlık yaşadığını söyleyen 18 yaşındaki ağabey, "Kardeşimi öldürmem için herhangi bir sebep yoktu. Ben bilerek ve isteyerek öldürdüm" dedi.

8 yaşındaki kardeşini katleden cani abiden kan donduran sözler! Babam acı çeksin diye... - Sayfa 1

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kardeşi Seyit Taha Y.’yi (8), Kasaplar Mahallesi Türkbeleni mevkiinde ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdüğünü söyleyen Sinan Y. (18), polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Manavgat Devlet Hastanesi’nde önce sağlık kontrolünden geçirildi.

8 yaşındaki kardeşini katleden cani abiden kan donduran sözler! Babam acı çeksin diye... - Sayfa 2

"15 GÜNDÜR NASIL ÖLDÜRECEĞİMİ TASARLIYORDUM"

Ardından adliyeye sevk edilen Sinan Y., Cumhuriyet Savcısına verdiği ifadenin ardından tutuklanması istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Verdiği ifade sırasında hakimle de tartıştığı iddia edilen Sinan Y., “Kardeşimi öldürmem için herhangi bir sebep yoktu. Ben bilerek ve isteyerek öldürdüm. 

8 yaşındaki kardeşini katleden cani abiden kan donduran sözler! Babam acı çeksin diye... - Sayfa 3

 Babam bana ve diğer kardeşime ilgi göstermezken Taha’nın üzerine titriyordu. Bu yüzden sırf babam acı çeksin diye sevmeme rağmen kardeşim Taha’yı öldürdüm. 15 gündür onu nasıl öldüreceğimi tasarlıyordum” dedi.

8 yaşındaki kardeşini katleden cani abiden kan donduran sözler! Babam acı çeksin diye... - Sayfa 4

Sinan Y., ‘yakın akrabayı kasten öldürmek’ suçundan tutuklandı.