Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

8 Üniversite 181 Personel Alımı Yapacak

Kamu kurumlarında personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. 

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 21:35

25 Aralık tarihinde açıklanan ilanlara göre Eti Maden İşletmeleri 198 proses işçisi alımı yapacak. Devlet Demir Yolları İşletmesi 353 işçi alımı yapacak. 

Emniyet Genel Müdürlüğü 97 işçi alımı yapılacak. Adaylar bu alımlarda ortaöğretim mezunu, lise, önlisans ve lisans mezunu olarak farklı eğitim düzeylerinde olacak. Diğer yandan Üniversitelerin akademik kadrolarda istihdam edilmesi için açıklanan ilanlarda 119 personel alımı duyuruldu.

7 ÜNİVERSİTE İLAN AÇIKLADI

Hangi üniversiteler personel alımı yapacak belli oldu. Buna göre lise mezunu adaylara yönelik olarak Hatay Mustafa Kemal Paşa Üniversitesine 62 sözleşmeli personel ilanı açıklandı. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine 11, Kırklareli Üniversitesi 7 akademik personel, İzmir Ege Üniversitesine 9 kişi, Mersin Üniversitesine 27, Kilis 8 Aralık Üniversitesi 31 personel, Kastamonu fakültelerde görevlendirilmek üzere 24 kişi, Van Yüzüncüyıl Üniversitesine 1, İstanbul Üniversitesine 6, Kayseri Üniversitesine 9, İzmir Demokrasi Üniversitesine ise 16 akademik alım yapılacak.

Hukuk Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakultesi, Turizm Fakültesi, Meslek Yüksekokulları, Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezleri, Enstitüler için istihdam edilecekler. Adayların Ales puanı şartı, Yabancı Dil Puanı şartlarında asgari istenilen puanlar ile başvuru yapabilecekler.


Yorumlar