Anasayfa /  Foto Galeri

8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları Özel ilişkinizde bazı komplikasyonların yaşanma olasılığı vardır. Arkadaşlarınız ve akrabalarınızla ise ilişkiniz gelişebilir. Sağlığınız sizi destekleyebilir, ancak eklemlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ufak yaralanma ihtimaliniz de var. Kariyeriniz ve işinizde bu hafta ortalama sonuçlar alabilirsiniz. Bu süre zarfında bir iş görüşmesi için başvurabilirsiniz. Yatırım, yönetim, seyahat veya ulaşım işiniz varsa, bu hafta sizin için oldukça olumlu geçebilir. Eviniz için yeni bir mobilya ya da yeni bir araba alma şansınız var. Mülkiyetle ilgili herhangi bir mahkeme davası varsa, çözümlenebilir. Diploma için hazırlanıyorsanız, yalnızca kariyerinize odaklanıp ileriye doğru gidebilirsiniz. Karı koca arasında bazı yanlış anlaşılmaların yaşanma ihtimali vardır.

8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları Bu haftayı gerçekten olumlu bulabilirsiniz. Çalışanlar bu hafta boyunca iş yükü alabilir ve iş arkadaşlarından da destek alabilirler. Sağlığınıza dikkat edebileceksiniz ve bir spor salonuna katılma ihtimaliniz var. Bu hafta boyunca yoga veya meditasyon yapmakla da ilgilenebilirsiniz. Herhangi bir hastalıktan muzdarip iseniz, bu süre zarfında iyileşme gerçekleşebilir. Bu hafta bir mülk satın alabilirsiniz. Bir çiftlik evi almak isterseniz, başarılı olabilirsiniz. İnşaat, medya, film, ulaşım, iletişim, telekom veya komisyonla ilgili işler ile ilgileniyorsanız, bu hafta sizin için ilerleme kaydedeceğiniz bir hafta olabilir. Bu hafta kar marjınız övgüye değer olabilir. Siz de yeni bir işletme kurabilirsiniz. Mali durumunuz, şansınızla birlikte sizi destekleyebilir. Genel olarak, bu hafta kişisel ve mesleki yaşamınızdaki ilerlemenizi kolaylaştırabilir..