Anasayfa /  Ekonomi

8 Ocak gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte güncel rakamlar...

Haftanın son işlem gününde 8 Ocak 2021 Cuma günü altın piyasasındaki son durum ortaya çıktı. Salgın sürecinde yaşanan tüm gelişmelerin piyasaları etkilemesiyle beraber olumlu aşı haberleri bu yatırım aracının düşüş yaşamasına neden olmuştu. Hafta başında altının ons fiyatındaki yükseliş altın fiyatlarını da hareketlendirmişti ancak altın ABD'deki olaylar nedeniyle dün yeniden düşmeye başladı. Peki, bugün altının gramı ne kadar ve çeyrek altın kaç TL? İşte 8 Ocak 2021 son dakika altın fiyatları

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2021 08:24

Haftanın son işlem gününde 8 Ocak 2021 Cuma günü altın piyasasındaki son durum ortaya çıktı. Salgın sürecinde yaşanan tüm gelişmelerin piyasaları etkilemesiyle beraber olumlu aşı haberleri bu yatırım aracının düşüş yaşamasına neden olmuştu. Hafta başında altının ons fiyatındaki yükseliş altın fiyatlarını da hareketlendirmişti ancak altın ABD'deki olaylar nedeniyle dün yeniden düşmeye başladı. Peki, bugün altının gramı ne kadar ve çeyrek altın kaç TL? İşte 8 Ocak 2021 son dakika altın fiyatları verileri…

Dünyanın en değerli madenlerinden biri olan ve yatırımcılar tarafından güvenli bir liman olarak görülen altın fiyatları gün içerisinde en çok takip edilen konular arasında yerini almaya devam ediyor. Hafta başında altının onsunun bin 890 dolardan bin 921 dolara yükselmesiyle birlikte iç piyasada da altın fiyatları değer kazandı. Ancak gram altın fiyatı şu dakikalarda 450 lira seviyesinde; altının ons fiyatı ise bin 910 dolardan işlem görüyor. Altının onsundaki düşüş gram altın ve çeyrek altında da olumsuz anlamda yansıdı.

 8 OCAK 2021 ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altının fiyatı haftaya hareketli başlamasının ardından dün itibarıyla fiyatı tekrar güncellendi. İç piyasada gram altın 450 liradan işleme alınıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Haftanın ilk işlem gününde çeyrek altın alış fiyatı 737 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 753 lirada konumlandı. Bugün ise alış 729 lira, satış ise 739 liradan işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN KAÇ TL?

Yüklü miktarda yatırım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 913 liradan alınırken satış fiyatı ise 2 bin 945 lirada bulunuyor.

Yorumlar