Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

8 Nisan 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

8 Nisan 2019 Pazartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 8 Nisan 2019 Pazartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 23:08

8 Nisan 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 8 Nisan 2019 Pazartesi Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 8 Nisan 2019 Pazartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

8 Nisan 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün monotonluktan sıkılabilirsiniz. Aklınızdaki şey belki de bir dekor değişikliğidir. Para sizin için sorun olmayabilir. Yeterki aklınızdaki, hayalinizdeki düzene kavuşun. Hatta işleri yoluna koyduğunuz zaman bir akşam yemeği daveti düzenleyebilirsiniz. Güzel evinizi arkadaşlarınıza göstermek istersiniz, değil mi?

8 Nisan 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sizin için rahatlama ve sağlıklı beslenme günü ilan edilebilirdi. Ancak gizli bir tehdit altındasınız: dolandırıcılar etrafınızda geziyor! Parayla ilgili konularda oldukça dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Bu tehditi savurduğunuz anda lezzetli ve sağlıklı akşam yemeği eşliğinde neşeli bir akşam sizi bekliyor olacaktır.

8 Nisan 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Ailenizde bir kutlama havası var gibi görünüyor. Ancak aileniz bu kutlamayı yaparken, siz iş peşinde olabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz iş anlaşmasını ele almakla meşgul olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde iş amaçlı bir tura çıkma ihtimaliniz var. Kişisel bir başarıyı kutlamak yerine profesyonel başarıya ulaşmak için zaman ayırmayı tercih edebilirsiniz. 



8 Nisan 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün sevdikleriniz ile beraber olmayı özleyeceğiniz bir gün olabilir. Muhtemelen evinizle ilgilenecek hatta dekorasyonda birkaç değişiklik yapacaksınız. Sıkı pazarlık içinde olacağınız bir alışveriş ile işe koyulabilirsiz. Bütün akşamınız telefonda yaşadıklarınızı bir arkadaşınıza anlatmakla geçebilir.



8 Nisan 2019 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Büyük hayaller kurana kadar, küçük dünyada yaşamaya mahkumsunuz! Çoğu insanın kurduğu hayallerden çok daha fazlasına ulaşabiliyorsunuz. Ama ulaştıklarınız sizin için küçük hayaller. Sınırlarınızı daha çok zorlamanızı tavsiye ederiz. Sizdeki şans ile devam eden tüm iş anlaşmalarınızın mutlu sonuçlara ulaştığını , yakın zamanda göreceksiniz.



8 Nisan 2019 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün ruh haliniz, davranışlarınızda birçok değişikliğe yol açabilir. Muhtemelen yüksek harcamaları içerecek bazı seçimler yapabilirsiniz. Öğleden sonra evde akraba ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz. Sohbetin konusu, sizin değişen tavırlarınız olabilir. Onlara neden değişmek istediğinizi anlatmanızı tavsiye ederiz.

8 Nisan 2019 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün içinizde bir dürtü var: evi yenilemek. Küçük dokunuşlar ile evinizi çok farklı görünüme kavuşturabilirsiniz. Muhtemelem günün yarısı koltuğu ne tarafa koysam diye düşünmekle geçebilir. Ama diğer yarısı hızlı bir şekilde kafanızdaki dekoru oluşturmakla geçecektir. Etrafınızdakiler, yeteneklerinizi göstermenizi bekliyorlar.

8 Nisan 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

İş yerinde aceleci kararlar alma eğilimindesiniz. İş arkadaşlarınızın tavsiyelerine uymak istemiyorsunuz. Deneyimli meslektaşlarınızın söylediklerine kulak vermelisiniz. Öğleden sonra harcadığınız tüm çabaların boşa gitmesini istemezsiniz! Akşam sevgilinizi memnun etmek için de efor sarfedebilirsiniz. Kısacası yorucu bir gün sizi bekliyor olabilir. 



8 Nisan 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün ailenize sevgi ve mutluluk içinde dönebilirsiniz. Ancak devamlı daha fazla nasıl para kazanacağınızı düşünebilirsiniz. Akşam heyecan verici bir aşk bulma umudu ile maceracı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Platonik bir aşk sizi bekliyor olabilir!

8 Nisan 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Tutkular, hayata yön verir. İş yerinde, mükemmellik için gayret gösterecek ve beklenen sonuçları bozabilecek her detaya dikkat edeceksiniz. Ayrıca fikir yürütmek ve takım arkadaşlarınız arasında koordinasyonu sağlamak için seçilmiş en doğru insansınız. Kısacası, işleriniz için olumlu sonuçlar alacağınız bir gün sizi bekliyor.

8 Nisan 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Kimseyi tanımadığınız bir sosyal etkinliğe katılmak kesinlikle bir sorun değil. Kendiniz gibi olduktan sonra hiçbir sorun yaşamayabilirsiniz. Belki biraz can sıkıntı yaşayabilirsiniz ama kendinizi müziğe kaptırdığınız zaman unutacaksınız. Sahi siz bir enstrüman çalmayı biliyor muydunuz?

8 Nisan 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Bugün iş yerinde terleme olasılığınız çok yüksek. Bunun sebebi ne giydiğiniz kıyafet ne de hava değil; tek sebebi, patronunuz. Düşüncelerinizi paylaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Ama patronunuz, tüm enerjinizi bitirmeye odaklanmış gibi. Siz yine de enerjinizin bir kısmını akşamki davet için ayırmaya çalışın.




GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Nisan  – 14 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar