Anasayfa /  Güncel

8 kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanıktan kan donduran ifade

ORDU'da 8 kişiyi öldürdüğü iddia edilen seri katil zanlısı Mehmet Ali Çayıroğlu (46), Şeker Köseoğlu'nun (60) öldürülmesiyle ilgili görülen davanın ilk duruşmasında suçlamaları kabul etmeyerek, "Benim Samsun'da çok fazla borcum var. Hayvan için insan öldürülür mü? Öldürecek olsam gider parası olanı öldürürdüm" dedi.

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2020 20:25

ORDU'da farklı tarihlerde 8 cinayet işlediği ve gasp yaptığı öne sürülen sanığın bir kişinin öldürülmesine ilişkin yargılandığı davanın görülmesine başlandı.

Akkuş ilçesinde 2018 yılında 'yağma, hırsızlık ve kasten öldürme' suçlarını işlediği iddia edilen ve Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Mehmet Ali Ç.'nin aynı ilçeye bağlı Dağyolu Mahallesi'nde Şeker Köseoğlu'nun öldürülmesine ilişkin yargılandığı davanın duruşması yapıldı. Sanığın 'nitelikli yağma, nitelikli kasten öldürme' suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması Ünye Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirildi.

Duruşmada sanıkla Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlantı kuruldu. Sanık Mehmet Ali Ç., atılı suçları kabul etmediğini belirterek maktul Şeker Köseoğlu'nu tanımadığını ve ona ait eşyaları da almadığını ileri sürdü.

"Cinayet işleyecek olsam parası olanları öldürürdüm"
Bu maktul ile diğer dosyalardaki maktullere yönelik herhangi bir eyleminin olmadığını iddia eden sanık, "Savunmamda ve dilekçemde belirttiğim tanıkların dinlenmesini talep ediyorum. Bu tanıklar dinlendiğinde cinayet ya da cinayetleri işlemediğim ortaya çıkacaktır. Samsun'da büyük miktarda borcum bulunmaktaydı. Eğer cinayet işleyecek olsam parası olanları öldürürdüm. Suçsuzum, beraatimi istiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, eksik hususların giderilmesini kararlaştırarak duruşmayı erteledi.

Etiketler Ordu
Yorumlar