Anasayfa /  Foto Galeri

Benzin fiyatı zamlı liste! 8 Haziran Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatında zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 8 Haziran 2022 çarşamba günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Benzin fiyatı zamlı liste! 8 Haziran Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 1

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 8 Haziran 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Akaryakıt fiyatları düşer mi? soruları cevabını buldu. Motorin fiyatlarına zam geldi. Yeni zam bu geceden itibaren pompaya yansıtıldı. İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...

Benzin fiyatı zamlı liste! 8 Haziran Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 2

Brent petrol ve döviz kurlarındaki artış akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorinin litresi 1 lira 95 kuruş artarken, fiyat değişikliği bu geceden itibaren pompaya yansıtıldı.

MOTORİNE ZAM GELDİ

8 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 93 kuruş zam yapıldı.

Zammın ardından İstanbul'da 25.94'ten satılan motorinin litresi 27.89'a yükseldi. Motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 26.06'dan 28.01'e çıktı.

Benzin fiyatı zamlı liste! 8 Haziran Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 3

BENZİN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Benzinin fiyatları 2 Haziran günü yapılan benzin zammının ardından İstanbul’da 26,23 TL’ye, Ankara’da 26,05 TL’ye ve İzmir’de 26,34 TL’ye yükselmişti.

Benzin fiyatı zamlı liste! 8 Haziran Benzin, Motorin, LPG, ve Mazot Fiyatları ne kadar oldu? - Sayfa 4

SON ZAM NE ZAMAN YAPILMIŞTI?

27 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorinin litre fiyatına 1,35 lira zam yapılmıştı. 2 Haziran Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatına 1 lira 22 kuruş, motorin fiyatına ise 1 lira 49 kuruş zam gelmişti.