Anasayfa /  Foto Galeri

70 milyonu Milli Piyango'dan almadı! Cem Yılmaz twiti patlattı

70 milyonu Milli Piyango'dan almadı! Cem Yılmaz twiti patlattı - Sayfa 1

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 70 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin hala ortaya çıkmadığını öğrenince sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerini kırdı geçirdi. Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğü, 31 Aralık 2018 tarihli yılbaşı özel çekilişindeki 70 milyon liralık büyük ikramiyenin talihlisinin henüz başvuruda bulunmadığı ve ikramiyesinin ödenmediği açıkladı. Tüm Türkiye, 2019'a milyoner olarak giren talihliyi merak ederken ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan kahkahaya boğan bir açıklama geldi.

70 milyonu Milli Piyango'dan almadı! Cem Yılmaz twiti patlattı - Sayfa 2

MPİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, 31 Aralık 2018 tarihli yılbaşı özel çekilişindeki 70 milyon liralık büyük ikramiyenin Kadıköy Şubesine sevk edildiği ve Ali Özçalımlı isimli Milli Piyango seyyar bayisine satılan "7615536" numaralı tam bilete isabet ettiği belirtildi.

70 milyonu Milli Piyango'dan almadı! Cem Yılmaz twiti patlattı - Sayfa 3

Biletin talihlisinin ikramiyesini almak üzere henüz Milli Piyango İdaresine başvuruda bulunmadığı ve ikramiyesinin idare tarafından ödenmediğini öğrenen Cem Yılmaz ise espriyi patlattı. Twiter hesabından konuya ilişkin bir haberi paylaşan Yılmaz, şu notu düştü;

70 milyonu Milli Piyango'dan almadı! Cem Yılmaz twiti patlattı - Sayfa 4

"İş yoğunluğu yüzünden ilgilenemedim...en yakın zamanda uğriicam...Cocuklar eğlence amaçlı almışlar piyangoya karşı olduğum için de çekingen davrandım bu kadar olayın büyüceğini bilemedim pardon."