Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

7 İl ve İlçe Belediyesi KPSS'siz 135 Belediye Personeli Alımı Gerçekleştirecek

Belediye personeli alımı için yayımlayan 7 farklı belediye başkanlığı bulunmakta. Bu belediyeler arasında hem il merkezleri için hemde ilçeler için ilanlar yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 21:11

Personel alımı için ilan yayımlayan belediyeler ise şunlar; Kırklareli Çakıllı, Yalova Belediyesi, Batman Belediyesi, Antalya Konyaaltı Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Erzurum Narman Belediyesi, Burdur Kızılkaya Belediyesi.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

7 farklı belediye başkanlığınca yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ise şunlar;

Kırklareli Çakıllı Belediyesi: Büro Personeli, Şoför, Beden İşçisi

Yalova Belediyesi: Resepsiyonist

Batman Belediyesi, Beden İşçisi

Antalya Konyaaltı Belediyesi: Sekreter, Büro İşçisii Şoför

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi: Bilgi Erişim Hizmetleri Personeli

Erzurum Narman Belediyesi: Basın Yayın Personeli

Burdur Kızılkaya Belediyesi: Elektrik Teknikeri, Büro Personeli, Şoför

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye Personeli alım başvuru yapacak adayların bilmeleri gereken en önemli husus ise başvuru koşullarının standart olmadığı. Belediyeler alım yapacakları kadrolara kendilerine göre belirledikleri şartlar çerçevesinde alım yapılıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını şahsen yapacaklar. İlanlarda yer alan 1-2 günlük başvuru süreci içinde başvuru yapacak adaylar, başvurularını talep edilen evraklar ile birlikte yapacaklar.


Yorumlar